Kategorier
Den Spirituelle Blog Forside Frihedspressen Frihedspressen: Forside Indlæg Offentlig Spiritualitet (gratis) Spiritualitet-startside

Chabad Lubavitch rådgiver både Putin og Zelensky

Chabad Lubavitch har religiøse interesser i krigen i Ukraine, så deres profetier (dvs. vrangforestillinger) kan blive opfyldt.

En af årsagerne til krigen mellem Ukraine og Rusland, der er ved at eskalere til en regulær 3. Verdenskrig, kan være, at Putin og Zelensky bliver rådgivet af højtstående medlemmer af den judaistisk-zionistiske dødskult Chabad Lubavitch.

Det tætte forhold mellem Putin, Zelensky og Chabad fremgår bl.a. af disse billeder:

Zelensky & Chabad
Putin & Chabad

Problemet for både Ukraine, Rusland og resten af verden er, at Chabad Lubavitch arbejder særdeles proaktivt politisk på den øverste hylde for at fremme deres agenda, der er baseret på religiøse vrangforestillinger, der bl.a. omfatter en stor dommedagskrig, hvorefter Israel opstår fra støvet som verdens falske lys og leder.

Zelensky har tidligere udmeldt, at visionen for Ukraine er, at det skal være det nye Israel. Det betyder, at Chabad Lubavitch så måske kan få deres helt eget Israel at regere over, hvor Ukraine ligger nu. Det kan meget vel være den langsigtede plan med Ukraine, men først skal der være global død og ødelæggelse.

Det paradoksale er, at Chabad Lubavitch i Danmark bliver betragtet som stakkels, truede ofre for antisemitisme, der nu er under konstant beskyttelse af 18-årige danske mænd med alt for store maskingeværer.

Relateret:


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x