Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Politiske Blog Forside Frihedspressen Offentlig Offentlig-forside Politik (gratis) Politik-startside

Afsløring: Danmark er ikke et demokrati

Der findes en dansk lov, en meget grundlæggende lov, som de fleste danskere har hørt om, men som de færreste har læst. Og dem, der har læst den, tror ikke på det, der står. De tror, at der står noget helt andet, end der står. Ja, nærmest det modsatte.

Det er Grundloven, jeg tænker på. Det er Danmarks eneste translov, dvs. en lov der siger noget, men som identificerer sig som og kræver at blive opfattet som noget andet. Ja, nærmest det modsatte.

De fleste danskere tror, at det er Grundloven, der sikrer vores demokrati. Vi har alle hørt så mange gange, at Danmark er et demokrati, at de fleste af os tror fuldt og fast på det. Og da Grundloven er den grundlæggende lov, så følger det jo logisk, at det må være i den lov, at der står, at vores kære fædreland er et retfærdigt folkestyre og demokrati.

Jeg kan nu afsløre, at Danmark i følge Grundloven ikke er et demokrati, men derimod et indskrænket monarki. Det fremgår af § 2. I § 3 kan vi læse sort på hvidt, at den udøvende magt er hos kongen.

Jeg gentager: DEN UDØVENDE MAGT ER HOS KONGEN.

Hvis du har glemt, hvad den udøvende magt, så kan jeg fortælle, at den udøvende magt er regeringen og de myndigheder, der er underlagt regeringen. Ministrene fungerer som kongens tjenere, ikke folkets tjenere.

Danmark er et familiebaseret diktatur

‘Monarki’ lyder hyggeligt i danske ører, men det betyder jo rent faktisk ‘familiebaseret diktatur‘. Der er ingen logisk eller retfærdig grund til, at kong Frederik og hans familie skal have så meget magt. Især ikke i et land der tror, at kongefamilien ikke har nogen magt. Diktatur er generelt ikke et tegn på et sundt samfund. Heller ikke når diktaturet bliver kørt ind med hyggelig propaganda.

Nu tænker du måske: – Ja ja, men det er jo indskrænket monarki.

Man kan selvfølgelig argumentere for, at det er et lille skridt på den lange vej til ægte demokrati. Men hvorfor er vi holdt op med at gå videre?

Begrebet ‘indskrænket monarki’ (dvs. indskrænket diktatur) er lige så absurd som ‘indskrænket seriemorder’. En seriemorder er en seriemorder, når han har dræbt mere end to personer med en afkølingsfase imellem, uanset hvordan han indskrænker eller retfærdiggør sine drab. Selvom han indskrænker sig til kun at dræbe kvinder og ikke mænd, så er han stadigvæk en seriemorder, der skal fanges og straffes.

Man skal lade være med at dræbe. Punktum.

Man skal lade være med at have diktatur. Punktum.

Grundloven skal ændres NU

Danmarks hyggelige transdemokrati bliver aldrig et ægte demokrati, før Grundloven bliver ændret.

En mand bliver ikke en kvinde ved at få silikonebryster og tage en kjole på. En mand bliver ikke en kvinde, selvom han udgiver en bog med argumenter for, at nu er han altså en kvinde. Det er lige så tosset som danskernes kollektive tro på Grundloven som garant for demokrati.

En mand er en mand, og en kvinde er en kvinde. Et demokrati er et demokrati, og et diktatur er et diktatur.

Så lad os se realiterne i øjnene. Vi lever i et diktatur. Den erkendelse gør det meget lettere at forstå, hvordan den udøvende magt kunne kuppes i en så ekstrem grad under coronaen. Simpelthen fordi den allerede var kuppet indefra. På en rigtig hyggelig måde.

Og nu har diktaturet så ført os i krig mod Rusland, så vi nu alle er legale mål for russiske missiler. Det kan gå grueligt galt for et samfund, når det ikke besidder evnen eller modet til at indse, at det er ledet af et diktatur og ikke et demokrati.

Det kan kun gå for langsomt med at indføre ægte demokrati i Danmark. Første trin er at erkende problemet og bedraget. Det er en opgave og en pligt for hver enkelt borger. Åbn dit sind og se på fakta.

Cover: Unsplash.com (Joseph Chan)

Relateret:


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading