Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Politiske Blog Forside Frihedspressen Frihedspressen: Forside Offentlig Offentlig-forside Politik (gratis) Startside

Den dystre plan bag Israels selvskadende adfærd

Det er min vurdering, at det ikke kun skyldes psykopatisk idioti, når Israel nu får vendt verdens nationer imod sig. Det er meget værre.

Det min vurdering, at Israel har magt nok i Danmark til at få hovedstrømspressen til at afstå fra at bringe nyheder om Israels psykopatiske massakrer på uskyldige civile i Palæstina. Men disse nyheder er nu blevet bragt nærmest dagligt i flere måneder. Samme mønster ses i andre lande, som Israel normalt har kontrol over.

Konsekvensen af denne presseomtale er, at der opbygges en massiv vrede mod Israel fra befolkningerne rundt omkring i verden. Det kan selvfølgelig skyldes, at psykopatien hos lederne af Israel er kammet over i idioti og selvskadende adfærd. Det kan også være en helt bevidst strategi fra Israels side.

Israels plan for dommedag

De religiøse og økonomiske kræfter, der grundlagde den moderne stat Israel med den jødiske bankfamilie Rothschild i spidsen, er åndeligt inspireret af Sabbatai Zevi og især hans efterkommer Jacob Frank. Disse er inspireret af luriansk kabbala, der lærer de troende, at når deres guds udvalgte mennesker gør onde gerninger, så bliver deres gud glad og belønner dem. Det ligger så tæt om ad den moderne opfattelse af satanisk spiritualitet, man kan komme, uden at ‘satan’ direkte bliver nævnt. Ægte satanisme bliver ikke kaldt satanisme.

Dertil kommer den meget politisk magtfulde judaistisk-zionistiske kult Chabad Lubavitch, der i årtier har arbejdet proaktivt på at realisere deres religiøse vrangforestillinger om Israel. De mener, at der står skrevet i deres hellige bøger, at i sluttiden vil verdens nationer vende sig imod Israel, og der vil komme en stor krig, som Israel vil vinde, og derefter vil alle verdens nationer underkaste sig Israel som verdens leder.

Hvis vi kobler de to sæt af tossede motiver med hinanden, så skaber det en kombineret vrangforestilling om, at (1) drab på uskyldige palæstinensere bliver belønnet af gud og (2) når verden bliver sure på os, så er det profeti og tegn på, at dommedag snart kommer og efter den store krig, så vil vi for alvor have overmagten takket være vores guds fantastiske plan.

Sådan en plan er selvfølgelig ikke Guds plan. Det er planen hos en gruppe sindsforvirrede mænd, der har opbygget alt for stor magt gennem mange år ved at kontrollere pengesystemet, finansieringen af nationalstater og ved at være uhyggeligt dygtige til at anvende bedrag i krig og politik. Dertil kommer, at de formentlig har enten belønnet eller truet (kombinationen af belønning og trussel er det, man kalder en zionistisk cocktail indenfor efterretningstjenesten) samtlige nøglepersoner på den øverste hylde samt deres centrale håndlangere i hver nation. På den måde kan man opnå en gigantisk magt, mens man udadtil fremstår som den store offerstat, der aldrig kunne finde på at gøre noget ondt. Via den zionistiske cocktail kan nationernes ledere så støtte Israel i den store krig, mens det virker som om, at deres befolkninger går imod Israel.

Det er efter min vurdering i øvrigt det samme magtsystem, der gjorde sådan noget som corona muligt at gennemføre og fortsat tildække. Det er det samme magtsystem, der kontrollerer både ledelsen af Ukraine og ledelsen af Rusland. Eneste håb for fred, frihed og retfærdighed er, at tilstrækkeligt mange mennesker i alle lande og især på begge sider af de iscenesatte konflikter indser, hvad der foregår, dybden af lag-på-lag-systemet af bedraget og siger nej til at deltage i løgnen.

Det vanvittige mål for Israels bagmænd er derfor at skabe en situation, hvor befolkningerne i verdens nationer er imod Israel, mens de samme nationers ledere (som er forholdsvis få individer) er for Israel, da de ikke tør andet. Det vil dels gøre, at Israel kan vinde en storkrig, selvom det virker som om, at alle er imod dem. Religiøs fanatisme hos zionistiske påvirkningsagenter og beslutningstagere fremmer denne vanvittige proces.

To fronter: Verdenskrig og borgerkrig samtidig

Konflikten mellem den folkelige stemning imod Israel og elitens stemning for Israel vil samtidig skabe både globale og nationale spændinger, der driver nationer til borgerkrig med elitens politi og militær mod modige mænd i gadekampe. Da der heldigvis nok er grænser for, hvor langt danske politibetjente og soldater vil gå for at bekrige deres medborgere, så har de globale skakspillere nu fået det til at se ud som om, at det er en god idé med amerikanske soldater på dansk jord for at forsvare os mod “de onde russere”. Men det er slet ikke det, der bliver de amerikanske soldaters opgave i Danmark. Eller, det bliver det måske også, men deres primære opgave bliver at føre den krig mod det danske folk, som dansk politi og forsvar vil nægte, når tiden kommer til det. Det kan kun gå den vej, da alternativet er, at den organiserede kriminalitet på den øverste hylde bliver afsløret, og den får Den Sorte Svane til at ligne Den Hvide Kylling. Det betyder, at alle de kriminelle nu er motiveret for at køre Danmark og resten af verden ud over kanten om ikke af andet så af ren og skær frygt for selv at blive efterforsket, afsløret, retsforfulgt og straffet. Vi er ledet af kriminelle.

Cover: Unsplash.com (Kashif Afridi)

Relateret:


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
3
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading