Kategorier
Forside Frihedspressen Indlæg Offentlig Propaganda (gratis) Propagandabloggen

En konspirationsteori om overfaldet på Mette Frederiksen

Overfaldet på Mette Frederiksen kan være en PET-/NATO-operation for at forhindre krigsmodstand i den danske befolkning.

PET kan i samarbejde med NATO og deres samarbejdspartnere i Polen have rekrutteret en polsk agent til at spille rollen som Mette Frederiksens overfaldsmand. Han er så blevet instrueret i, hvordan han skulle fremtræde, hvordan “overfaldet” skulle udføres, og hvad han skulle udtale i retten osv. med henblik på at skabe den rette presseomtale.

Fordelen ved at bruge en polsk agent er, at der så minimal risiko for, at den polske mands sande identitet bliver afsløret, hvorved det bliver vanskeligt at foretage alternativ efterforskning, der går dybere end det hypotetiske plan.

Det er usandsynligt, at PET inkl. Mette Frederiksens livvagter ikke har været informeret og indforstået med operationen. Alternativt har PET pludselig fået nogle meget inkompetente livvagter, hvilket næppe er tilfældet.

Det strategiske formål

Det strategiske formål med operationen kan fra NATO’s side være at lægge et psykologisk røgslør ud i befolkningen, der fjerner fokus fra, at Mette Frederiksen reelt har ført Danmark i NATO’s krig mod Rusland. Nu kan hr og fru Danmark så i stedet snakke om, at det er synd for Mette.

Problemet for retfærdigheden er nu, at den part, der efterforsker polakken, dvs. politiet, kan være medskyldige i overfaldet. Vi kan derfor være sikre på, at denne konspirationsteori aldrig vil blive ordentligt efterforsket. Den vil således forblive en udokumenteret konspirationsteori. Ud fra analyse af motiv og mulighed så er det dog ulogisk at afvise konspirationsteorien som falsk uden faktuel efterforskning af polakkens eventuelle forbindelser til efterretningstjenester og lignende lyssky organisationer og netværk.

Cover: Unsplash.com (Peter Ivey-Hansen)

Relateret:


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x