Kategorier
Forside Indlæg Offentlig Tilbud Tilbud-startside

Hjælp med at offentliggøre flere kritiske artikler

Jeg vil i den kommende tid gøre mere indhold offentligt tilgængelig for alle her på min hjemmeside.

Jeg vil især offentliggøre indhold, der på en pædagogisk måde oplyser almindelige danskere om de dybere lag af politik med særligt fokus på sundhedspolitik, herunder corona.

Du kan støtte denne offentliggørelse med en frivillig donation. Se det som en modvægt i informationskrigen til den mediestøtte og partistøtte, som jeg ikke modtager. Der er også mange, der tror, at jeg på en eller anden form for pension eller offentlig forsørgelse, men det er jeg altså ikke. Jeg modtager ingen andre penge for mit politiske oplysningsarbejde end dem, jeg modtager fra mine abonnenter, medlemmer og donorer. Jeg er derfor afhængig af økonomisk støtte fra folket, hvis jeg fortsat skal kunne arbejde frit for folket. Efterhånden som donationerne komme ind, så vil jeg offentliggøre flere og flere afslørende artikler fra arkivet.

De mere dybdegående, kontroversielle og detaljevejledende artikler vil fortsat være reserveret til betalende abonnenter.

På forhånd tak for din støtte!

Klik her for mere information om donation

Offentlig gratis indhold


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x