Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Politiske Blog Forside Frihedspressen Offentlig Offentlig-forside Politik (gratis) Top

Fascisme er lettere at forebygge end at helbrede

Sygdomme i samfundet er ligesom sygdomme i kroppen: de er lettere at forebygge end at kurere, når de først har manifesteret sig fuldt ud.

Danmark har især siden coronaen efter min mening vist tegn på fascisme defineret som misbrug af lov og magt til undertrykkelse af anderledes tænkende.

Der er kommet nye fascistiske love og bekendtgørelser til, og eksisterende love er blevet tolket fascistisk.

Fascisme er en sygdom i samfundet, der har det med at opstå, når folket bliver så bange for noget, at de overdrager deres frihedsrettigheder til en undertrykker. Fascisme er historisk set nemlig altid bliver indført i samfund under dække af at beskytte folket mod en opfattet trussel.

Fælden i tryghed

Lige nu har vi flere samtidige trusler, der indebærer fascistisk potentiale, herunder bl.a. fugleinfluenza, Rusland og klimaforandringer (CO2). Jeg vil derfor anbefale dig at være opmærksom på, hvad du bliver så bange for, at du går med til, at anderledes tænkende skal undertrykkes. Du vil alene med din frygt og passivitet så bidrage til at fremme det fascistiske samfund.

Det er fælden i tryghed: fascisme sælger tryghed, og du betaler med din og andres frihed. At kunne være med følelsen af utryghed er derfor en vigtig psykologisk-spirituel evne at udvikle, hvis det danske samfund skal udvikle sig i retning af ægte frihed i stedet for den nuværende kurs.

Lær mindfulness-meditation, før dit sind bliver fanget af frygt og fascisme.

Cover: Unsplash.com (ev)

Relateret:


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading