Kategorier
Afsløring Frihedspressen Indlæg Nyheder (gratis) Nyhedsbloggen Offentlig

10.000 kr. i straf for at afsløre og dokumentere misinformation om 9/11

Under dække af ophavsretsregler har Københavns Byret i dag reelt idømt en dansk akademiker en straf på 10.000 kr. + sagsomkostninger for at have udgivet en kritisk video om 9/11.

Jeg har set videoen og læst dommen, og det er efter min mening en klokkeklar politisk dom, som Københavns Byret ved dommerfuldmægtig Nynne Nytofte-Bæk i dag har gjort sig skyldig i.

Dommen er en krænkelse af retten til at kritisere et af de helt store magtbærende narrativer i samfundet, nemlig fortællingen om Osama bin-Laden og 9/11, der i vid udstrækning er en løgnehistorie, som den zionistiske mafia febrilsk prøver at forhindre afsløringen af. De ved, at de ikke kan vinde en saglig debat med en akademiker, der har sat sig grundigt ind i sagen, så de misbruger retssystemet i stedet for.

Den ulovlige video indeholder dels en videooptagelse af en artikel på 911facts.dk og en videooptagelse af en anden kilde, der afslører, at 911facts.dk bringer misinformation i form af en fejloversættelse af Osama bin-Laden-udtalelser. Det betyder, at Københavns Byret straffer en borger for at afsløre dokumenteret misinformation om en magtbærende fortælling på en hjemmeside, der efter min mening sandsynligvis er finansieret af den israelske efterretningstjeneste og dermed en overtrædelse af Påvirkningsloven. Det er helt ude i hampen! Dommen i kombination med en lang række andre politiske domme afslører efter min mening, at Københavns Byret er korrupt og tjener zionistiske interesser om at undertrykke kritikere. Dommen er myndighedsekstremisme, dvs. fascisme.

Den nu ytringskriminelle gymnasielærer Thomas Nørgaard er naturligvis rystet over dommen og har mistet den sidste rest af tillid til den danske stat. Dommen kan ikke ankes, hvilket blot understreger, hvor let det er at misbruge byretten til politiske sager som denne.

Cover: Unsplash.com (Anthony Fomin)

Relateret:


Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
Få besked via e-mail
Besked om
guest

2 Kommentarer
nyeste
ældste flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
2
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading