Kategorier
Afsløring Frihedspressen Indlæg Nyheder (gratis) Nyhedsbloggen Offentlig

Ny sag afslører Lægemiddelstyrelsens dræbende inkompetence

Lægemiddelstyrelsens svar i sag om dødsfald efter coronavaccine viser, at de arbejder for at beskytte staten og medicinproducenterne, ikke patienterne og videnskaben.

Jeg har fået kendskab til flere dokumenter i den tragiske sag med den 23-årige danske sportsmand, der døde pludselig efter tre stik Pfizer-coronavaccine.

I obduktionserklæringen fremgår det tydeligt, at det ikke kan udelukkes, at den unge mand døde af vaccinen.

Afsluttende konklusion i den supplerende obduktionserklæring af 18. maj 2022:

“Vedrørende ovennævnte 23-årige mand, der døde under indlæggelse på Aalborg Universitetshospital, efter at han var blevet indlagt med mulig betændelsestilstand i hjernen (autoimmun encephalit) foreligger der nu svar på de supplerende undersøgelser. Ud fra det oplyste, obduktionsfundene og de supplerende undersøgelser er
dødsårsagen ikke sikkert klarlagt. Det kan muligt dreje sig om følger til en betændelsestilstand i hjernen (autoimmun encephalit).

Det kan ikke udelukkes, at den påviste betændelsestilstand i hjernen kan være en følge efter vaccination mod Covid-19, da der i litteraturen er beskrevet tilfælde af autoimmun encephalit som følge af vaccination mod Covid-19.”

Her er så udtalelse fra Lægemiddelstyrelsen til Patienterstatningen til deres sagsbehandling:

“Beklager mit sene svar, jeg måtte lige undersøge det til bunds 😊
● Betragtes autoimmun encefalitis som en kendt bivirkning til vaccination med lægemidlet COVID-19-vaccine Pfizer?
Nej, autiommun ecephalitis fremgår ikke af produktresuméet for Cominarty, det er derfor ikke en kendt bivirkning.
Produktresuméet findes her.
● Har Lægemiddelstyrelsen kendskab til oplysninger, der rejser et signal om, at autoimmun encefalitis kan være en bivirkning til COVID-19 vacciner?
Lægemiddelstyrelsen har ikke kendskab til oplysninger, der rejser et signal om, at autoimmun encefalitis kan være en bivirkning til COVID-19 vacciner.”

Det fremgår af Lægemiddelstyrelsens svar, at de ignorerer de studier af sammenhæng mellem coronavaccination og autoimmun encephalit (betændelsestilstand i hjernen), som obduktionserklæringen pegede på. De har tilsyneladende ikke engang lavet en søgning i litteraturen. De henviser til produktresuméet som om, at det er en erklæring af den fulde sandhed. Men det kan det umuligt være, da disse indsprøjtninger slet ikke har gennemgået den samme grundige forskning som anden medicin. Det er netop derfor vigtigt at inddrage information fra casestudier, befolkningsundersøgelser, producentrapporter og kliniske erfaringer. Det ved Lægemiddelstyrelsens læger udmærket, og når de vælger at kommunikere som de gør, så tyder det på bedrag og ikke på faglighed. Sådan går det, når man sætter ræven til at vogte gæs i Tosseland.

Du kan læse mere om sagen inkl. referencer til studier i advokat Claes Balles kommentar til afgørelse fra Ankenævnet for Patienterstatning, Afgørelse af 1. december 2023 vedr. Michel Corbalan her.

Cover: Unsplash.com (Alexander Andrews)

Relateret:


Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

5 1 stem
Brugervurdering
Få besked via e-mail
Besked om
guest

4 Kommentarer
nyeste
ældste flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
4
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading