Kategorier
Frihedspressen Indlæg Offentlig Propaganda (gratis) Propagandabloggen

Her er den forbudte video om Osama bin Ladens tilståelse

Jeg ville gerne udgive hele den forbudte video af Thomas Nørgaard, men da det koster 10.000 kr., så bringer jeg i stedet et skriftligt referat.

Thomas Nørgaards video starter med at henvise til artiklen ‘Osama bin Ladens tilståelsesvideoer er falske‘ på hjemmesiden 911facts.dk.

Nørgaard forklarer derefter, at sagen handler om, hvorvidt oversættelsen er korrekt af Osama bin Ladens påståede tilståelse i en video af, at han stod bag 9/11. Derefter redegør han for 911facts.dk-artiklens egne citater fra den tyske TV-station Westdeutcher Rundfunk, der lod Osama bin Ladens påståede tilståelsesvideo analysere af tre eksperter i arabisk, og som påpeger alvorlige fejl i den oversættelse, som Pentagon udgav, og som blev bredt cirkuleret.

Nørgaard sammenligner derefter 911facts.dk’s egen fortolkning af ekspertudtalelserne, som han sætter op i et adskilt dokument, hvor man i den ene kolonne kan se, hvad arabisk eksperterne sagde og i den anden kan man se, hvad 911facts.dk fordrejer det til. Nørgaard påpeger i den sammenhæng, at 911facts.dk’s fortolkninger af oversættelserne er fuldstændig forkert. Det er svært at være uenig med dette, specielt da 911facts.dk selv bringer dokumentationen imod deres fortolkning. Det er således efter min vurdering korrekt, når Nørgaard vurderer, at 911facts.dk udfører en “kæmpe manipulation”.

Nørgaard sammenligner derefter 911facts.dk’s påståede Pentagon-oversættelse med den rigtige oversættelse fra Pentagon og påpeger, at de to tekster har vidt forskellig ordlyd. Nørgaard fremstiller den hypotese, at 911facts.dk har fundet en helt anden video med en tilhørende oversættelse, som de så påstår er Pentagons oversættelse, hvilket Nørgaard dokumenterer er en falsk påstand med henvisning til den virkelige oversættelse fra Pentagon.

Det videre spørgsmål, som Thomas Nørgaard ikke tager op, er, hvor 911facts.dk har fået den anden video fra med de forkerte oversættelser. Hvis det er information, de har modtaget fra den israelske efterretningstjeneste, så er dette en klokkeklar overtrædelse af Påvirkningsloven. Dybere efterforskning af sagen vil kunne klarlægge dette. Overtrædelse af Påvirkningsloven kan give op til 12 års fængsel.

Det er min vurdering, at denne sag giver grundlag for en politianmeldelse af de to bagmænd bag 911facts.dk for overtrædelse af Påvirkningsloven ved at formidle informationer fra den israelske efterretningstjeneste i Danmark.

Cover: Unsplash.com (Felix Koutchinski)

Relateret:


Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
Få besked via e-mail
Besked om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading