Kategorier
Frihedspressen Indlæg Offentlig Propaganda (gratis) Propagandabloggen

Hvorfor vil Jesper Schnoor aka Det Sovende Får ikke debattere med mig?

Jesper Schnoor (aka Det Sovende Får) er vist lidt forelsket i mig. Han har i hvert fald igen i dag udgivet et indlæg, hvor kan kalder mig “krammebamse”.

Du kan læse hans nye indlæg her.

Det meste af artiklen handler dog om ham selv, og hvorfor han mener, at hans fravær af akademisk uddannelse gør ham veluddannet og intellektuel.

Min invitation om direkte, levende debat står stadigvæk ved magt. Vi kan godt kalde det en date, hvis det kan motivere ham til at deltage. Jeg er dog generelt ikke til mænd, men jeg er parat til at ofre mig for sagen.

Mit eneste krav er, at vores møde bliver optaget og udgivet på video samtidig eller efterfølgende. Det kan jo være, at han er en honningfælde og melder mig for voldtægt, ligesom den sidste zionistiske agent, jeg lukkede ind i mit hjem.

Spøg til side: Jesper Schnoor og hans rådgivere ved formentlig godt, at han ville tabe en debat om konspirationsteorier med mig. Derfor vil hverken han eller de to herrer fra 911facts.dk (eller nogen af mine andre kritikere for den sags skyld) diskutere noget som helst med mig i en rigtig, levende debat med fri udveksling. De vil kun udgive ad hominem personangreb. Det er en retorisk taktik, man gør brug af, hvis man ved, at man rent sagligt har en meget dårlig sag. Og på den måde har de jo sådan set vist overfor den intellektuelle del af publikum, hvem der har ret, og hvem der tager fejl. Så tak for det. 🙂

Cover: Unsplash.com (Christian Buehner)

Relateret:


Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
Få besked via e-mail
Besked om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading