Kategorier
Frihedspressen Indlæg Nyheder (gratis) Nyhedsbloggen Offentlig

Derfor bruger jeg ikke Facebook til debat

Censur: Tak til Facebook for igen at vise mig, hvorfor Facebook er uegnet til debat i det oplyste demokrati, som Danmark ikke er.

I går gik for første gang i meget lang tid ind i en form for debat i en kommentartråd på min profil på Facebook.

Jeg havde skrevet dette opslag:

Det gav en del reaktioner og kommentarer. Normalt svarer jeg ikke på noget, men af en eller anden grund valgte jeg så alligevel at gå ind i debatten i går. Resultatet var censur:

Min forbudte ytring i kommentaren var denne:

Mænd har både en primitiv og en avanceret del. Det må begge køn lære at leve med – og samtidig minimere idiotien.

Tak til Facebook for at minde mig om, hvorfor jeg ikke bruger det asociale medie til debat. Jeg er utallige gange tidligere blevet censureret på Facebook, når jeg har ytret mig nogenlunde frit. Jeg må konstatere, at mine holdninger simpelthen er forbudte.

Hvis du ønsker at debattere med mig eller andre eller have et online sted, hvor du kan ytre dig og dele frit, så har jeg Væggen – The Wall her på perBraendgaard.dk til netop det formål. Tjek den ud. Det er gratis at skrive på Væggen her, og jeg garanterer 100 % ytringsfrihed, også selvom jeg er uenig med dig.

Cover: Unsplash.com (Adem AY)

Relateret:


Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
Få besked via e-mail
Besked om
guest

2 Kommentarer
nyeste
ældste flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
2
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading