Kategorier
Afsløring Coronabloggen Frihedspressen Indlæg Nyheder (gratis) Nyhedsbloggen Offentlig

Alvorlige anklager mod Pfizer i ny retssag i USA

Det er meget alvorlige og velargumenterede anklager, der er blevet fremført af Kansas’ statsanklager mod Pfizer og deres vacciner mod COVID-19.

Jeg har læst søgsmålet mod Pfizer fra statsanklageren i Kansas, USA (Kobach-Pfizer-complaint).

Det er mit indtryk, at anklageskriftet er særdeles grundigt arbejde.

Her er de første ni punkter, der sætter scenen, og som alle uddybes grundigt efterfølgende i det meget omfattende anklageskrift fra statsanklager Kris W. Kobach:

 1. Pfizer vildledte offentligheden med, at de havde en “sikker og effektiv” COVID-19-vaccine.
 2. Pfizer sagde, at dens COVID-19-vaccine var sikker, selvom den vidste, at dens COVID-19 vaccine var forbundet med alvorlige bivirkninger, herunder myocarditis og pericarditis, mislykkede graviditeter og dødsfald. Pfizer skjulte disse kritiske sikkerhedsoplysninger for offentligheden.
 3. Pfizer sagde, at deres covid-19-vaccine var effektiv, selv om de vidste, at deres covid-19-vaccine blev svagere med tiden og ikke beskyttede mod covid-19-varianter. Pfizer skjulte denne kritiske effektivitetsoplysning fra offentligheden.
 4. Pfizer sagde, at dens COVID-19-vaccine ville forhindre overførsel af COVID-19, selvom de vidste, at de aldrig havde undersøgt effekten af deres vaccine på overførsel af COVID-19.
 5. For at forhindre offentligheden i at få sandheden at vide, arbejdede Pfizer på at censurere ytringer på sociale medier medier, der satte spørgsmålstegn ved Pfizers påstande om sin COVID-19-vaccine.
 6. Pfizers fejlagtige fremstilling af en “sikker og effektiv” vaccine resulterede i en rekordstor virksomhedens indtægter på ca. 75 milliarder dollars fra salg af COVID-19-vacciner på bare to år.
 7. Pfizers handlinger og udtalelser i forbindelse med COVID-19-vaccinen overtrådte tidligere samtykkedomme med staten Kansas.
 8. Pfizers handlinger og erklæringer vedrørende COVID-19-vaccinen overtrådte Kansas Consumer Protection Act, K.S.A. 50-623 et seq., uanset om nogen individuel
  forbruger i sidste ende modtog Pfizers COVID-19-vaccine.
 9. Pfizer skal holdes ansvarlig for fejlagtigt at repræsentere fordelene ved sin COVID19-vaccine, mens de skjuler og undertrykker sandheden om vaccinens sikkerhedsrisici, aftagende effektivitet og manglende evne til at forhindre overførsel.

Cover: Unsplash.com (Tingey Injury Law Firm)


Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
Få besked via e-mail
Besked om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading