Kategorier
Indlæg Offentlig Tilbud Video

Offentligt debatmøde med antikonspirationsteoretiker

Jeg deltager i et offentligt debatmøde med antikonspirationsteoretiker Pelle Johansen søndag den 7. juli kl. 19.

Klik her for at læse mere om arrangementet

Hvis du også kunne tænke dig at debattere med mig, så er du velkommen til at kontakte mig, og vi kan sætte et tilsvarende arrangement op. Skriv til mail@perbraendgaard.dk.

Jeg har tidligere inviteret Steen Svanholm og Claus Larsen fra 911facts.dk, Kathrine Hoffmann (hende der mener, at jeg er kontrolleret opposition) samt Jesper Schnoor aka Det Sovende Får til offentligt debat, men det har ingen af dem villet.

Hvis du bemærker nogen på de sociale medier, der kritiserer mig for et eller andet, der virker alvorligt, så er du velkommen til at kontakte dem, gerne offentligt så andre også kan se det, at jeg stiller op til offentlig debat med alle mine kritikere. Du kan give dem min e-mail-adresse, og så kan de bare skrive, og vi kan mødes enten i en online debat eller i den virkelige verden i fuld offentlighed.


Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
Få besked via e-mail
Besked om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading