Kategorier
Abonnement Den Politiske Blog Frihedspressen Indlæg Politik (gratis)

Samme magt kontrollerer både USA og Rusland

Lad være med at læse dette indlæg. Det vil forstyrre din nydelse af sommerens ligegyldigheder.

Jeg er faldet over et billede, der egentlig ganske fint illustrerer nogle centrale dele af den zionistisk-judaistiske magt.

Illustrationen viser, hvordan den zionistisk-judaistiske magt kontrollerer begge sider af de største konflikter i verden nu.

B’nai B’rit er den jødiske lobbyorganisation, der udøver primær indflydelse over USA. Ved at kontrollere USA bliver Europa inkl. Danmark kontrolleret.

Chabad er en fanatisk zionistisk-judaistisk sekt, der stammer fra Rusland, og som har stor indflydelse på Putin.

Ukraine er som bekendt kontrolleret af USA og ledet af en marionet, der også selv er jøde, der som vision ser Ukraine som det nye Stor Israel i fremtiden.

På den måde har den zionistisk-judaistiske magt nationaliseret i Israel men udbredt i hele verden kontrol over begge sider af Ukraine/Rusland-konflikten.

Man kunne lave en tilsvarende figur over konflikten mellem Palæstina og Israel. Her har den zionistisk-judaistiske pengemagt kontrol over Hamas og samtidig kontrol over det israelske militær, hvorved den magt, der ikke burde være der, også kontrollerer begge sider i den konflikt fra samme centrale kommando.

Virkeligheden er naturligvis mere kompliceret med mange flere aktører i et komplekst samspil, der alle er kontrolleret af det samme pengesystem, som er skabt af visionære zionistiske jøder.

Relateret:


Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
Få besked via e-mail
Besked om
guest

2 Kommentarer
nyeste
ældste flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
2
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading