Kategorier
Afsløring Frihedspressen Indlæg Nyheder (gratis) Nyhedsbloggen Offentlig

Israel finansierer det britiske parlament

Det norske medie Steigan har bragt tre nye artikler om Israel, der afslører, hvordan jødernes hjemland opererer med penge og sexfælder.

I den ene artikel kan vi læse, hvordan Israel finansierer assistenter til britiske parlamentsmedlemmer. Det sker bl.a. via lobbyorganisationerne ‘Labour Friends of Israel’ og ‘We Believe in Israel’. Jeg tænker: Gad vide om Israel også finansierer assistenter til danske folketingsmedlemmer?

I den anden artikel kan vi læse, at det ikke kun er assistenterne, der er finansieret af Israel. En fjerdedel af alle medlemmer af det britiske parlament er finansieret af den israelske lobby. Jeg tænker: Gad vide om Israel også finansierer medlemmer af det danske Folketing?

I den tredje artikel kan vi læse, at Floridas anklagere udmærket vidste, at Jeffrey Epstein voldtog teenagepiger, før de gav ham en luksusdom. Meget tyder på, at Jeffrey Epstein sammen med Ghislaine Maxwell var zionistiske agenter, der lokkede magtfulde mænd såsom Prins Andrew og Bill Gates i sexfælder for derefter at bruge dokumentationen som afpresning mod dem. Luksusdommen tyder på, at den israelske lobby har udøvet sin magt, så Epstein kunne slippe billigt i første omgang. I anden omgang slog de ham formentlig ihjel, inden han kunne nå at sladre.

Cover: Unsplash.com (Benyamin Bohlouli)

Relateret:


Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

5 1 stem
Brugervurdering
Få besked via e-mail
Besked om
guest

2 Kommentarer
nyeste
ældste flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
2
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading