Kategorier
Afsløring Frihedspressen Indlæg Nyheder (gratis) Nyhedsbloggen Offentlig

Joe Biden er en sort kvinde, siger han selv

Joe Biden har i følge flere hovedstrømskilder, bl.a. DR, i et nyt radiointerview udtalt, at han er stolt over at være den første sorte kvindelige vicepræsident.

DR omtaler Bidens nye udtalelse som en “talesmutter”. Den er dog efter min mening endnu et bevis for teorien om, at USA efter mordet på præsident John F. Kennedy ikke har haft nogen klart tænkende præsident. De har alle været marionetdukker for dybere magthavere.

Nogle konspirationsteoretikere vil sikkert også tolke Joe Bidens udtalelse som en fortalelse, så han i virkeligheden er en sort kvinde. Det bringer minder om dengang præsident Obama omtalte sin hustru som “Michael” i stedet for “Michelle” i en offentlig tale. Det gav yderligere næring til konspirationsteorien om, at Michelle er en hemmelig transkvinde.

Mens der er supplerende beviser for, at Michelle Obama har maskuline træk, så er der, så vidt jeg ved, ikke supplerende beviser for, at Joe Biden hverken er sort eller kvinde.

Joe Biden er simpelthen er gammel, senil mand, der burde tilbringe sin alderdom på et plejehjem i stedet for i Det Hvide Hus med adgang til atombombeknappen.

Cover: Unsplash.com (Vladimir Soares)

Relateret:


Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
Få besked via e-mail
Besked om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading