Kategorier
Frihedspressen Indlæg Nyheder (gratis) Nyhedsbloggen Offentlig

Ny mulighed for at sigte de vaccinekriminelle

Politiet og Statsadvokaten har vist en ny mulighed for at sigte de sundhedskriminelle i vaccineskandalen.

Ekstra Bladet skrev i går, at politiet har rejst sigtelser i kræftsagen fra Aarhus.

Der er rejst sigtelser for brud på straffelovens paragraf 155, 156 og 157. Paragrafferne handler om misbrug af stilling, at undlade at opfylde sin pligt og om skødesløshed i tjenesten, skriver Ekstra Bladet med afsæt i en retsbog, som Ritzau har fået aktindsigt i.

Jeg tænker så, at den sag måske kan bane vejen for sigtelser i vaccinesagen. Da læger fortalte patienter, ja faktisk hele den danske befolkning, at vaccinerne mod covid-19 var “effektive og sikre”, så må det også betegnes som at “undlade at opfylde sin pligt” og “skødesløshed i tjenesten”.

Der var ikke, og der er stadigvæk ikke videnskabelig dokumentation for, at vaccinerne mod covid-19 er “effektive og sikre”. Tværtimod.

Der var en politisk beslutning om, at vaccinerne skulle markedsføres, ja nærmest tvinges, til befolkningen. Det betyder, at især de ansvarlige læger hos de sundhedsfaglige myndigheder, med Sundhedsstyrelsen og Søren Brostrøm i spidsen, har tilsidesat deres sundhedsfaglige pligt og opført sig skødesløst i tjenesten.

Det er her vigtigt at huske, at det ikke er de faglige myndighedernes opgave at agere politisk. Når de gør det, så svigter de deres pligt.

Det er i min optik voldsomt uretfærdigt, hvis de sundhedsfagligt ansvarlige slipper straffrit fra de alvorlige forbrydelser mod den danske befolkning, som de udokumenterede og usikre indsprøjtninger var og stadig er. De sundhedsfaglige myndigheder og deres håndlangere burde som minimum have oplyst patienterne om de mange usikkerheder og risici. De fagligt ansvarlige myndigheder valgte i stedet at gøre det modsatte, hvilket efter min mening bør medføre straf.

Cover: Unsplash.com (Emiliano Bar)

Relateret:


Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

5 1 stem
Brugervurdering
Få besked via e-mail
Besked om
guest

2 Kommentarer
nyeste
ældste flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
2
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading