Kategorier
Frihedspressen Indlæg Nyheder (gratis) Nyhedsbloggen Offentlig

Live-debat blev censureret af Kaos-TV

Jeg var i går vidne til, at Kaos-TV censurerede en liveudsendelse, da deres egen mand udtrykte pro-NATO-holdninger.

Jeg deltog i går aftes i en live-debat med Pelle Johansen, som er den ene halvdel af KaosTV. Jeg vidste ikke, hvem Pelle Johansen var, da vi arrangerede debatten. Jeg var bare glad for, at der var en uenig person, tilmed en mand med en relevant akademisk baggrund, der ville stille op til en levende debat med mig om noget som helst.

Jeg streamede debatten på min facebookprofil, mens Pelle Johansen streamede på KaosTVs facebookside. Dette var bl.a. for at sikre, at begge parter havde en optagelse, og at begge parters følgere kunne deltage i debatten undervejs og bagefter.

Der skete så det, at lige pludselig under debatten blev KaosTVs streaming stoppet. Det viste sig at være den anden partner i KaosTV, der havde stoppet udsendelsen. Det var tilsyneladende et eksempel på intern censur med politiske og økonomiske motiver, idet den anden partner, pludselig blev bange for, at udsendelsen ville skræmme deres sponsorer væk. Deres sponsorer er nemlig åbenbart anti-NATO, og det virkede så ikke så godt, at deres KaosTV-mand sad og talte varmt for NATO og krig, mens det var mig, der ytrede kritik af NATO og talte for fred i stedet for krig som løsning på Rusland/Ukraine-konflikten.

Det morede jeg mig en del over bagefter. 🙂

Opdatering kl. 10:50:

Pelle Johansen har i en kommentar til dette indlæg på Facebook oplyst følgende:

“Vi har ingen sponsorer peer. Det handler udelukkende om hvem der støtter os politisk. Vi tjener 0 kroner på kaostv.”

Relateret:


Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
Få besked via e-mail
Besked om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading