Kategorier
Frihedspressen Indlæg Nyheder (gratis) Nyhedsbloggen Offentlig

“Rusland har bombet børnehospital i Ukraine”, men hvorfor?

Er Putin den ondeste onde, bliver vi fyldt med løgn, eller spiller Putin med vilje den rolle, der kan sætte gang i tredje verdenskrig for alvor?

Flere medier berettede i går om, at Rusland angiveligt har bombet et børnehospital i Ukraine.

I følge DR har statsminister Mette Frederiksen udtalt: “At bombe et børnehospital er modbydeligt. Jeg fordømmer angrebene i hele Ukraine og på børn på den stærkest mulige måde. Endnu en gang viser Putin sin hensynsløshed. Vi skal fortsætte med at støtte Ukraine og deres kamp mod russisk grusomhed, skriver Mette Frederiksen.”

Jeg kan kun være enig i, at bombning af et børnehospital er modbydeligt. Det er faktisk svært at forestille sig en mere modbydelig krigshandling.

Handlingen er så arketypisk slem, at jeg tænker: Hmm. Kan det være en løgnehistorie? Eller kan det være et bevis på teorien om, at Putin spiller rollen som den onde Hitler-type, der skal sætte gang i den helt store tredje verdenskrig? Det vil sige et bevis på teorien om, at Ukraine/NATO og Putin/Rusland er kontrolleret af det samme netværk af bagmænd, der dybest set ønsker at føre krig mod folket og ikke mod hinanden.

Jeg bemærker også, at Mette Frederiksen ikke har udtalt samme kritik af Israels langvarige, daglige drab på børn i Gaza. Hvorfor synes Mette Frederiksen er Putin er rendyrket ond, mens Israel i værste fald får en venlig henstilling om at skrue lidt ned for folkemordet? Tja, jeg undrer mig bare…

Jeg hælder mest til teorien om, at ledelserne af Ukraine og Rusland (med henholdsvis Zelensky og Putin i hovedrollerne) er præcis lige onde, og at hele den konflikt er nøje planlagt og konstrueret af fælles bagmænd. Ja, det er en konspirationsteori. Lev med det!

Cover: Unsplash.com (Vitolda Klein)

Relateret:


Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
Få besked via e-mail
Besked om
guest

1 Kommentar
nyeste
ældste flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
1
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading