Propagandakrig: Myten om ‘fakta’ om corona

Coronasagen har set en voldsom udvikling af propaganda i ny forklædning som ‘fakta’.

Tricket er, at når man påstår, at noget er ‘fakta’, så kan det ikke diskuteres, og man behøver ikke ringe til andre kilder for at få det bekræftet, når det nu er ‘fakta’ og ikke en ‘vurdering’ eller ‘fortolkning’.

Vi ser det f.eks. i ‘fakta om smittetal’. Propagandisterne udnytter her, at tal faktisk er det nærmeste, vi her i verden kan komme noget, hvor der reelt er tale om fakta. 2 plus 2 er 4, uanset hvordan man vender og drejer det. Men i eksemplet med ‘fakta om smittetal’, så ligger bedraget i selve konstruktionen af fænomenet ‘smittetal’. Hvad er de smittede med? Hvordan kan vi vide det med sikkerhed? Hvor mange af de smittede er reelt syge?

Der er en næsten uendelig række af kritiske spørgsmål, som man kan og bør stille om ‘fakta’, som ikke bliver stillet, fordi folk forføres på snedig vis til at tro, at man er dum, hvis man stiller spørgsmålstegn ved ‘fakta’. I eksemplet med konstruktionen af begrebet ‘smittetal’ er det også relevant at dykke ned i evidensen for den biokemiske test – PCR-testen – der ligger til grund for, at man overhovedet kan blive dømt ‘smittet’.

Sagen er altså den, at det vi bedrages til at tro er fakta om corona reelt er et udspekuleret, konstrueret narrativ, der udgør supervåbnet i besættelsesmagtens igangværende forsøg på at overtage Danmark og folkefriheden. Det betyder videre, at hjernen er vores vigtigste våben i frihedskampen. Så: Tænk!

Kan man være uvildig ekspert, når man samtidig medvirker i propaganda?

Den 29. januar kl. 14 offentliggøres en rapport om regeringens coronaindsats udarbejdet af en gruppe ‘uvildige eksperter’, fortæller Altinget.

Men er man ‘uvildig ekspert’, når man beredvilligt under rapportens udarbejdelse har medvirket i coronapropaganda i regeringens primære propagandamedie DR?

Læs videre Kan man være uvildig ekspert, når man samtidig medvirker i propaganda?

Vi finder os ikke i politichikane

Det meningsdannende arrangement i Bedwood i aften gennemføres som planlagt. Flemming Blicher, Mads Palsvig og jeg giver en optakt til den store demonstration på Thorvaldsens Plads ved Christiansborg i morgen lørdag eftermiddag.

Hvis politiet dukker op igen i aften vil de blive venligt men bestemt afvist i døren med henvisning til Grundlovens § 79 om forsamlingsfrihed.

Politiet afbrød et meningsdannende, privat arrangement i Bedwood i tirsdags, dvs. dagen efter at jeg havde været der i mandags og også fredagen forinden. Det var en klokkeklar overtrædelse af Grundloven, hvilket Københavns Politi vil blive anmeldt for.

Det foregår i Bedwood i aften arrangeret af More freedom less control. Dørene åbner kl. 17 med salg af mad og drikke. Der er oplæg og debat kl. 19-21.

Er Morten Elsøe en kylling?

Morten Elsøe har endnu ikke besvaret min e-mail, hvor jeg inviterer ham til offentlig debat om corona, sundhed og konspirationsteorier. Det vælger jeg så at tolke som et “nej”, ligesom DR’s nyhedsdirektør eller nogen som helst anden hos DR desværre heller ikke har mulighed for at tale med mig om corona.

Jeg har fra en anden hørt, at Morten Elsøe internt undskylder sig med, at han opfatter mig som “personfarlig”, og derfor tør han ikke mødes med mig. Jeg ved ikke, hvad han mener med det, men hvis han er bange for, at jeg vil lægge op til sex, så kan jeg berolige ham med, at han ikke er min type. Hvis han er bange for, at jeg vil overfalde ham, så kan han medbringe bodyguards. Eller han kan invitere politiet med til at give ham beskyttelse mod mig. Jeg er sådan set ligeglad, bare vi får gang i noget ordentlig debat, som altså foregår i den fysiske verden, offentligt og direkte foran et levende publikum.

Corona er et psykisk traume, der forhindrer os i at tænke klart

Denne artikel er skrevet sammen med psykoterapeut MPF Lene Eriksen, der har speciale i at hjælpe mennesker ud af traumer.

Da Danmark første gang blev lukket ned på grund af coronaen, blev vi alle udsat for et kollektivt, psykisk traume. Traumet er så blevet forstærket gang på gang med diverse kaotiske udmeldinger og stramninger.

Læs videre Corona er et psykisk traume, der forhindrer os i at tænke klart

Lad os bruge Grundloven som våben mod besættelsesmagten

Grundloven giver os både ret og pligt til at samle os og bekæmpe besættelsesmagten.

Det har aldrig været mere vigtigt at læse Grundloven end nu. Jeg er ikke jurist, så mine vurderinger er som lægmand, men her er nogle paragraffer, som jeg gerne vil henlede mine læseres opmærksomhed på.

Læs videre Lad os bruge Grundloven som våben mod besættelsesmagten

Oplysning om sundhed, eksistens og politik