MeToo og coronisme skal bekæmpes samtidig

Jeg havde i dag denne samtale i en takeaway-butik på Østerbro:

Ekspedienten: – Har du et mundbind?

Jeg: – Nej. Jeg har allergi.

Anden kunde: – Jeg vidste ikke, at man kan have allergi overfor mundbind?

Jeg: – Jeg er allergisk overfor fascisme. Hvis jeg tager mundbind på, så får jeg en psykosomatisk angstreaktion, der medfører vejrtrækningsbesvær og kvælningsfornemmelser.

Anden kunde: – Så går du jo og smitter andre?

Jeg: – Nej. Det hele er bedrag og propaganda helt ude af proportioner med den sundhedsfaglige virkelighed.

Læs videre MeToo og coronisme skal bekæmpes samtidig

Dansk psykiater advarer læger om regeringens udkast til ny epidemilov

Psykiater Lars Vibe-Hansen fra det socialpsykiatriske Daghus Thisted via læge Vibeke Manniche offentliggjort dette åbne brev til lægekolleger.

Åbent brev til landets læger

Kære lægekolleger!

Nu har jeg fået nok!

Med regeringens nye udkast til epidemilov bliver udviklingen hen imod rendyrket fascisme ikke tydeligere.

De tvangsforanstaltniger der skitseres her overgår enhver bananrepubliks hedeste drømme. 

Internering og tvangsbehandling, inklusiv tvangsvaccination, på basis af en “formodning” om en ikke nærmere defineret “samfundskritisk sygdom” …. – så bliver det ikke bedre!

Hele dette totalitarisme-stinkende projekt er opstået på baggrund af en relativt banal (i epidemiologisk forstand) ny coronainfektion og drevet frem af en global myndigheds- og mediepropaganda som ikke er set siden den Joseph Goebbelske maskine var i fulde omdrejninger i det nazistiske Tredje Rige. 

Det er den selvsamme propaganda der nu har banet vejen for at dette udkast til en ny epidemilov overhovedet ser dagens lys.

Kultiveringen af frygten har i høj grad været med til at hensætte befolkningen i en passiv ukritisk tilstand af accept af helt unødvendige tiltag med nedlukning af stort set alle samfundsaktiviteter. Og der er ingen tvivl om at disse “heroiske” tiltag i sidste ende vil medføre mere lidelse og død end virussen selv. Dette stemmer meget dårligt overens med det grundlæggende Hippocratiske princip: “Primum non nocere”- altså – “først og fremmest – undgå at gøre skade”.

En fremragende metode til at dyrke frygten er den udbredte brug af den ret tvivlsomme RT-PCR-test (se f.eks https://www.globalresearch.ca/covid19-pcr-tests-scientifically-meaningless/5717253 )som angiveligt viser antallet af nye smittede – og som selv med en ganske lav procent af falsk-positive, når den bruges på den almene befolkning, vil give et helt misvisende resultat. 

Her kan indskydes at Kari Mullis, som er opfinderen af PCR-Testen (som han modtog Nobelprisen for i 1993),  gentagne gange gjorde opmærksom på at testen var uegnet til diagnosticering!

Maskespillet er en historie for sig selv. Der findes flere kontrollerede forsøg fra før COVID-19 der klart viser at ansigtsmasker ikke hindrer smittespredning. Venter nu spændt på resultatet af Rigshospitalets store maskestudie, som af en eller anden grund er blevet afvist af flere af de store internationale lægetidsskrifter?……Hvorfor mon?….

Masker har en uhørt stærk signalværdi – både som signal på politisk korrekt adfærd – men nok i endnu højere grad som et signal på underkastelse og dehumanisering.

Hele det etablerede informationsudbud er nu præget af et næsten krampagtigt forsøg på at inddæmme enhver form for kritik og modstand af det officielle narrativ. Dette viser sig aktuelt i form af regulær censur på YouTube og diverse sociale medier.

Hele forløbet siden den påståede pandemis start har virket som et globalt orkestreret projekt som i sidste ende ikke udspringer af en bekymring for verdens befolknings sundhedstilstand – men mere af et ønske om centralisering af magt og kontrol af befolkningen.

Den magtudøvelse der ligger i det nye lovudkast vil negere enhver etisk barriere ved at tildele personer uden lægefaglig kompetance magten til at tilsidesætte den naturgivne og grundlæggende menneskelige frihed, suværenitet og autonomi – hvilket per definition er en totalitær forbrydelse.

Jeg håber at flere og flere af mine lægekolleger vil få øjnene op for at den officielle “coronafortælling” er fyldt med løgn og misinformation. 

Vi har som læger et særligt ansvar for at forholde os nøgternt, sagligt og kritisk og ikke lade os rive med i den propagandaskabte panik, og ikke mindst må vi undgå at havne i en situation hvor vi fungerer som magthavernes og myndighedernes villige redskaber.

Hvis ikke vi går forrest i afsløringen af det bedrag der finder sted i dag pådrager vi os et enormt ansvar for en mulig realisering af en umenneskelig dystopisk fremtid med overvågning og totalitært indskrænkede frihedsrettigheder! – En dystopi der ganske er i samklang med flere elementer i det nye udkast til epidemilov som nu ligger til høring.

Med de bedste ønsker for fremtiden!

Lars Vibe-Hansen

Speciallæge i psykiatri

PS. I disse dage er der opmuntrende tegn på en mobilisering blandt læger internationalt imod dette COVID-19(84) bedrageri!

WHO er ikke World Health Organization; WHO er World Horror Organization!

WHO burde gå til numerolog og få skiftet navn fra World Health Organization til World Horror Organization.

Coronachefen i Danmark, Søren Brostrøm, har fået en topstilling hos verdensgyserorganisationen WHO. Er det hans belønning for at spille med?

Kåre Mølbaks Statens Serum Institut har modtaget millioner i donation/bestikkelse fra Bill Gates’ vaccinepusher-fond. Samme fond er hovedsponsor af WHO.

WHOs direktør, Tedros Adhanom Ghebreyesus, er ikke læge, og han har en suspekt fortid som minister i Etiopien, hvor han forgældede landet til Kina og udnævnte Zimbabwes diktator Robert Mugabe til “goodwill ambassadør” for at bekæmpe sygdomme i Afrika.

Det er i min optik tydeligvis pengene og ikke sundheden der taler i dette globale, fascistiske coronacirkus. Det er lykkedes de alt for pengerige fascister at bestikke de øverste personer i det autoritetstro sundhedssystem, og alle undersåtterne følger trop og gør, hvad der bliver sagt.

Vores eneste håb nu er vækkelse og revolution nedefra i magtpyramiden og fra folket, så den korrupte top kan blive fjernet fra magten.

To dage på YouTube: Så blev jeg censureret

I forgårs lavede jeg min første YouTube-livevideo med coronahumor. I går begyndte YouTube at fjerne lyden på mine videoer. Fra i dag kan jeg ikke længere livestreame med lyd.

Censuren tager nye, skjulte former i 2020, end da de sidst forsøgte i 1940.

Jeg vil derfor skifte til DLive og BitChute, som er fri for censur.

I min DLive-kanal vil jeg broadcaste live-videoer. Disse og andre videoer vil jeg efterfølgende uploade til min BitChute-kanal. Der er ikke noget indhold i mine kanaler endnu, men du er velkommen til at oprette gratis profiler hos DLive og BitChute, så du kan følge mig der fremover.

Hvornår mon der kommer en ny coronaregel, der gør humoristiske indslag om corona forbudt over alt i det offentlige rum? Hm…

Når humor bliver forbudt, så ved man, at den er helt gal!

Helhedsvurdering af coronarelaterede dødsfald: den anden side mangler

En af dagens skræmmehistorier er, at de coronarelaterede dødsfald er steget med 40 % sammenlignet med sidste uge. Det beretter DR, der citerer BBC, der citerer Ritzau, der har historien fra WHO.

Der er mange problemer ved fænomenet ‘coronarelateret’. Hvis man virkelig ønsker at opgøre, hvor mange dødsfald der er relateret til corona, så er man nødt til både at belyse dødsfald relateret til positiv coronatest og dødsfald relateret til tiltagene mod corona.

Jeg tænker her på dødsfald relateret til bl.a. mundbind, ensomhed og frygt – som følge af påbud om mundbind, påbud om afstand og selve følelsen af frygt, der har fyldt sindene hos alle forbrugere af mainstream-nyheder – og som følge af konkurs og arbejdsløshed.

Brokindlæg: Afviklingen af journalistik i Danmark

I dagens brokindlæg vil jeg brokke mig over afviklingen af journalistik i Danmark.

Journalistik burde være kritisk overfor magthaverne. Pressen opfører sig i stedet som regeringens lydige skødehund, der trofast formidler de budskaber til befolkningen, som regeringen ønsker skal ud. Det er særligt tydeligt nu med coronaen.

Læs videre Brokindlæg: Afviklingen af journalistik i Danmark

Flodbølge af coronapatienter i USA?

Jeg er ikke bekymret over dagens skræmmehistorier om flodbølge af coronapatienter i USA. Det ligner god, gammeldags propaganda.

Mens befolkningen i Italien går på gaden i voldsomme protester mod coronarestriktioner, så fortæller pressen os, at der er en “flodbølge af coronapatienter” i USA. Ekstra Bladet citerer The Washington Post for nyheden om, at 42.000 amerikanere mandag er blevet indlagt med virussen. Samtidig er flere delstater angiveligt begyndt at forberede sig på skrækscenariet, hvor hospitaler skal vælge mellem, hvilke patienter der skal have behandling.

Læs videre Flodbølge af coronapatienter i USA?

Første møde i coronagruppen i aften: kig forbi

Min nye coronagruppe – i den virkelige verden – har første møde i aften kl. 17:00-18:30.

Dagens emne er: Mundbind – Forstå dine rettigheder (lovgivningen) og se frygten i øjnene (selvudvikling ved ikke at bruge mundbind) som frihedsaktivist.

Mødet foregår hos mig her: P. Brændgaard, Willemoesgade 31, 4. th., 2100 København Ø.

Det er gratis at være med, og alle er velkommen.

Send mig gerne en besked på forhånd, hvis du planlægger at dukke op: mail@perbraendgaard.dk eller SMS 26 25 20 10.

Mere info

Skema og tilmelding

Oplysning om sundhed