Ny video: Frihedskontrol på Østerbro

Frihedskontrollen er en NGO (Non Government Organization) under Sundhedsliberalt Folkeparti, der kontrollerer, om private erhvervsdrivende og offentlige myndigheder overholder folkets frihedsrettigheder i Danmark.

Det er min holdning, at regeringen (også) skal skamme sig over de nye, tåbelige krav om coronapas og bordreservation på restauranter!

Episode 5: Mindfulness, cannabis og OCD

Velkommen til episode 5, der fortsætter, hvor episode 4 slap.

De minder, der begyndte at dukke op i min fortsatte dykketur mod Mørkets bund, er absolut uegnet for børn at dele offentlig i detaljer, så det vil jeg afstå fra. Jeg oplevede den mentale dykketur som en proces, hvor en slags åndelig guide på nænsom vis førte mig fra gang til gang et lille lag længere ned mod bunden.

Læs videre Episode 5: Mindfulness, cannabis og OCD

De magiske ord: “Jeg er fritaget”

Jeg får i denne tid mange henvendelser fra folk, som jeg desværre ikke har tid til at besvare personligt. Jeg er ikke jurist, og jeg tilbyder ikke juridisk rådgivning. Spørgsmålene går på, om jeg kan henvise til de specifikke bekendtgørelser og paragraffer og passager, som man skal bruge i forskellige konkrete situationer omkring mundbind, test, vacciner, coronapas, osv.

Læs videre De magiske ord: “Jeg er fritaget”

Boykot Ritzau: Man kan ikke både være nyhedsbureau og PR-bureau!

I Forfatningspartiet har vi forsøgt at sende en pressemeddelelse til Ritzau, da vi troede, at Ritzau var et nyhedsbureau, og da mange journalister rundt omkring på redaktionerne i Danmark har stor tiltro til den journalistik, som Ritzau producerer, og som den danske nyhedspresse abonnerer på.

Vi blev mødt med et svar fra Ritzau om, at der skulle følge penge med pressemeddelelsen, før de ville gøre noget som helst ved den.

Læs videre Boykot Ritzau: Man kan ikke både være nyhedsbureau og PR-bureau!

Oplysning om sundhed, eksistens og politik