Åbent brev til Den Uafhængige Politiklagemyndighed

Til Den Uafhængige Politiklagemyndighed, Banegårdspladsen 1A, 1. sal, 8000 Aarhus C.

Jeg ønsker med dette åbne brev at klage over politiets behandling af mig.

Klagepunkt 1: Mistanke om falsk voldtægtsanmeldelse blev ikke efterforsket

Jeg er i Østre Landsret blevet frifundet med dommerstemmerne 6-0 for alle anklager om voldtægt. Jeg har siden flere gange kontaktet Københavns Politi med beviser, der peger på en politisk (zionistisk) motiveret sammensværgelse om planlagt falsk voldtægtsanmeldese. Alle mine henvendelser er blevet afvist på hånlig vis af politiet, som har nægtet at starte en efterforskning af mine mistanker. Jeg ønsker at klage, da det er min opfattelse at mistanke af denne type burde have høj prioritet af hensyn til retssikkerheden for mænd generelt og politiske aktivister (systemkritikere) i særdeleshed. Læs mere

Klagepunkt 2: Konfiskation af udstyr på politisk grundlag

Politiet konfiskerede den 13. maj 2020 min PC, min iPhone og min iPad, da de mistænker mig for at have delt en offentlig tilgængelig video af terrorangrebet i Christchurch. Anledningen var blogindlæg på PerBraendgaard.dk, hvor jeg havde beskrevet, at videoen tydeligvis var falsk (legetøjsvåben og ingen døde), og jeg havde redegjort for beviser, der implicerer Israel/zionisme i hele den affære. Jeg har fået computeren tilbage, men jeg har her knap 4 mdr. senere intet hørt til min telefon og tabel, og jeg er ikke blevet renset for mistanker. Det er kritisk for min virksomhed, at mit udstyr er blevet stjålet af politiet. Det er påfaldende, at denne sag også omfatter Israel. Det er endvidere påfaldende, at politiet mig bekendt ikke har ransaget og konfiskeret IT- og kommunikationsudstyr hos de mange medier, der har delt videooptagelserne af George Floyd, der blev dræbt af en hvid politimand i USA. Det tyder på, at politiet handler politisk, da Black Lives Matter-sagen tjener den herskende agenda, hvorimod afsløringerne af Christchurch-videoen og den zionistiske forbindelse går imod den herskende agenda. Læs mere

Klagepunkt 3: Mistanker om overtrædelse af Påvirkningsloven bliver ikke efterforsket

Politiet har nu også afvist at efterforske mine begrundede mistanker om, at tre danskere overtræder Påvirkningsloven ved på ulovlig vis at arbejde for den israelske efterretningstjeneste. Det gør de igen uden at angive nogen anerkendelsesværdig grund. Læs mere

Aktualiseret af afsløringerne af Forsvarets Efterretningstjenestes ulovlige samarbejde med den amerikanske efterretningstjeneste vil jeg hermed opfordre Den Uafhængige Politiklagemyndighed til at undersøge, om dansk politi har et ulovligt samarbejde med den israelske efterretningstjeneste, der omfatter misbrug af politiets ressourcer til at chikanere danske statsborgere, der på fredelig vis kritiserer Israel og zionisme.

Kontakt mig for yderligere oplysninger.

Per Brændgaard Mikkelsen

København , den 8. september 2020


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.