Aktivitet

 • I denne nye video øver jeg mig i at optræde som konspirationstosse – en rolle der er gode penge i for tiden i KO-brancheen.

  Det gør jeg via min komiske figur Brænd Pergaard, der er kon […]

 • 1 ud 100 mænd er rent pædofile, men op til 8 yderligere mænd ud af 100 ville også kunne lokkes med, viser forskning.

  Forekomsten af seksuelle overgreb på børn er højere, end de fleste går og tror, og de fles […]

 • Velkommen til dagens udgave af Brændgaard Avisen, hvor du får de nyheder, de almindelige medier glemmer at give dig.

  Det mest almindelige medie i Danmark er DR. Det er så almindeligt, at det er gr […]

 • Det er efterhånden sjældent, at jeg opdager ny musik, som jeg synes er virkelig godt. Især ny dansk musik. Men jeg har nu opdaget Bo Evers, og han har altså lavet nogle helt fantastiske sange.

  I mine øre […]

 • Meget taler for, at amerikanerne stod bag sabotage af gasrørledningerne i Østersøen.

  Det skriver OLFI, der er et lille online medie inden for dansk forsvars- og sikkerhedspolitik, som er ua […]

  • Ja USA har angrebet DK men det blev udført af UKs specialenheder. Det har Rusland fundet ud af da de har opsnappet en SMS fra dengang UK PM til onkel Joe..

  • Egentlig burde vi ikke læse aviser. De er med til at få os til at føle håbløshed.

 • Mrv75 blev registreret som medlem 1 dag, 6 timer siden

 • En ny undersøgelse fra organisationen Madkulturen viser, at prisstigningerne på fødevarer rammer økonomisk skævt, og det er især husstande med lave indkomster, der nu vælger endnu mere usunde fødevarer. […]

  • Denne opdagelse

   Blodet hos de vaccinerede havde også generelt mindre flow, da blodcellerne havde øget tendens til at klistre sammen med hinanden.”

   betyder jo så også, må man formode, at blodet lettere klumper og laver blodpropper, da det er den afledte effekt af blod som ikke er normalt og har dårligt flow..dette er ret tankevækkende, når det galdt ALLE de vaccinerede i prøven! Hvis deres sampling size er stor nok, kan det vel være et ret godt argument til at brvise at der er en sammenhæng mellem blodpropper og vaccinen..

   • Ja, det vil være forbundet med øget risiko for blodpropper.

    • Det vil være relevant at vide hvor lang tid efter stikket analysen er lavet, om.det er noget forbigående eller permanent.. Tænker at blodet normalisere sig over tid, nen er stadigvæk et meget foruroligende fund

     • Med mindre man får en booster hver 6 mdr så kan blodet muligvis ikke normalisere sig, hvilket måske også er en grund til at booster shots er faglige og fjerner kroppens mulighed for at forsvare sig mod det seneste stik

  • Jeg kan se stoffet Gandolinium bruges i mikrobølge teknik. Begge stoffer Cerium og Gandolinium er metallignende i deres form, men langt blødere.. tjeck selv wiki ud, det giver Go mening at det er i vaccinerne for mere kontrol af Homosapiens

 • Hermed udgivelse af sentenser og kommentarer foreløbigt udgivet på Facebook 19. november til 4. december 2022.

  De er listet med de nyeste først, så læs listen bagfra hvis du have dem i den rækkefølge, de er sk […]

  • Måske lader du det der med en flad jord tage lidt for meget af din opmærksomhed. For det er jo ret åbenlyst at det er en fejlagtigt verdensopfattelse.

   Du kan også reducere mængden af fladjordsfyld ved at fjerne punkt 7 på listen ovenfor. Det er vist identisk med punkt 6.

   • Det har taget min opmærksomhed, fordi min facebookside blev angrebet. Men nu har jeg lukket helt ned for kommentarer, så jeg slipper for det.

 • Narko, selvmord eller booster. Der er mange spekulationer om årsagen til den unge popmusikers alt for tidlige død.

  Det blev først offentliggjort i går, 02.12.2022, at Hugo Helmig var afgået ved døde […]

 • Jeg kan se mindst tre måder, hvorpå magthaverne kan gennemføre tvangsvaccination af resten af os. Dem vil jeg skitsere her, så vi kan være forberedte.

  NY WHO-PANDEMILOV. Den nye transnationale WHO- […]

  • Er bange for du har ret, det er nok slet ikke begyndt for alvor endnu….
   Hvor er det grusomt uhyggeligt, og det er kun et fåtal der ved hvad der foregår.

   • Vi må forberede os på det værste, mens vi håber på det bedste. Man skal aldrig undervurdere, hvad udspekulerede psykopater kan finde på.

 • Jeg bringer her en samling af nogle af de mange kommentarer om Flad Jord, jeg har modtaget på min Facebookside den sidste uges tid.

  Når jeg tager emnet op, så er det fordi, jeg opfatter det som ce […]

  • Hold da li op 😮
   Noget jeg hæfter mig ved, er den agressivitet og de dårlige formuleringsmåder der går igen.
   Dette er nærmest det længste indlæg du har sendt ud i din tid som oplyser.
   Det er de sindsyges kanal du her bliver magnet af og der er højst sandsynligt nogle statsstyrede narrehatte imellem, som også skyder med skidt.
   Vi igen igen at gøre med forureningen af det oplyste rum, ala det Trump i den grad står for, så dem som reelt har noget rigtig at sige, ja drukner i skidtet.
   Jeg ville vælge ikke at bruge tid på dette og tie det ind i evigheden.
   Hov, det kan jeg ikke, nu har jeg jo lige brugt tid på det😂nå, men ok, ingen regler uden undtagelser.

   • Ja mange af de angreb er jo decideret psykisk vold og chikane.. Psykisk vold er iøvrigt gjort strafbart, kunne da vare sjovt at politianmelde de værste for psykisk vold så politiet kan finde ud af hvem og hvad deres motiv er… PS. Jeg politianmelder det ikke grundet manglende overskud, men bare en idé 🙂

    • Ja, det er det og bl.a. derfor tror jeg ikke, at det er formuleringer folk selv finder på. Ikke helt i hvert fald. De har fået hjælp.

   • Strategien er, at få mig associeret med Flad Jord-folket. Hvis folk kan se, at mine følgere tror, at Jorden er flad, så bliver jeg hurtigt guilty-by-association. Nogen har måske også undervurderet mig og troet, at de kunne lokke mig over i den lejr. Jeg kan jo konstatere, at en række ellers fornuftige frihedskæmpere desværre er faldet i Flad Jord-fælden i løbet af det sidste års tid.

  • “Gav de mig muligheden tog jeg gerne turen Beyond the Icewall”

   Priceless). De såkaldte ‘flat-earthers’ er i sandhed nogle fantastiske men også utrolig fantasifulde mennesker.

   • At kalde dem fantasifulde er meget generøs.. Hvis de virkelig mener at jorden er flad, som man også gjorde i 1800 tallet, vil jeg være mere ærlig og beskrive det som mulig psykisk sygdom, med vrangforestillinger om virkeligheden, muligvis også med autistiske tendenser..

    • Vi kan da godt betegne det som generøst. Jeg tænker blot, at disse flat-earthers nok ikke har det for let i forvejen, og derfor valgte jeg at afstå fra mindre flatterende spydigheder.

     Jeg tænker selv, at der er en eller anden form for brist i den visuelt-rummelige tænkning, og der samtidig er noget identitet knyttet op på ideen om en såkaldt flad jord. Af samme grund ser du også disse grove perfiditeter rettet mod Peer Brændgaard, fordi i hvert fald nogen føler sig truet på deres eksistens.

     • Du har helt ret, hvis vi antager at de faktisk tror på det, kan.det måske være en form for stress reaktion fra Lockdown eller en form for virkelighedsflugt, fordi at virkeligheden med vaccinedød m.v simpelthen er blevet for hård.. Bare ærgerlig at de ikke kan rette deres fokus over på noget som er mere relevant.. Men det er jo så det de ikke kan hvis de i virkeligheden flygter fra virkeligheden. Et interessant psykologisk loop eller fænomen

      • Ja, i nogle tilfælde kan det måske være et psykologisk forsvar mod det reelle traume at flygte ind i kunstig virkelighed, hvor Jorden er flad, og intet er, som det udgiver sig for at være, hvilket vel nærmest er definitionen på en psykotisk tilstand.

     • Jeg tænker, at nogen udnytter disse menneskers kognitive sårbarhed og inspirerer dem til at gå til angreb på sådan nogen som mig. Jeg tvivler på, at det sker helt af sig selv.

      • Ja, indirekte er der ingen tvivl jf. din begavede teori om “PsyOp”. Jeg tror dog, du overtænker det, fordi du er, og som du selv har været inde på, en formentlig ‘jaget’ mand i periferien af den dybe, korrumperede stat.

       De, flat-eartherne, ser/ så dig som en respekteret autoritet i frihedsmiljøet, og derfor som en slags far, der har slået hånden af dem. Og nu skal du have høvl!

       Der er kun en ting at gøre nu: Du må ud at kramme dem ..eller noget).

 • Den form for personangreb, jeg indenfor den sidste uge er begyndt at blive udsat for på Facebook, minder mig om de angreb, jeg begyndte at blive ramt af i 2016, da jeg begyndte at ytre kritik af den herskende […]

  • Den bedste sikring er som Snowden at have noget skadeligt materiale som automatisk eller gennem andre bliver offentliggjort ved sin død.. Men det kræver selvfølgelig at man har eller man skaffe sådanne oplysninger.. Ellers er der de basale ting som også er vigtige, som kun at bruge Signal app, og ikke være på sociale medier.. Hvis det var mig tror jeg ikke jeg kunne holde det sexforbud, jeg vil nok nærmest se det som en gave 😁 men okay ved godt at det måske ikke er det værd, at skulle bruge flere år efterfølgende på at bevise sin uskyld.

 • Det er mit indtryk, at mange af dem, der insisterer på, at Jorden er flad gør det, fordi de mener, at videnskaben lyver om alt. Flad Jord-tro er således et udtryk for en mere generel videnskabsbenægtelse. […]

  • Den såkaldte “videnskab” er bare lige så fuld af løgn, som du selv er, Per. Mere er der såmænd ikke i dét 😉

   Men det ligger vel også i ordet “videnSKAB”. At “skabe” viden ud af det blå. Eller “Scientism”, om man vil, som på ingen måde forholder sig til det faktuelle, men hvor alt kræver blind tiltro, præcis som en religion 😉

   At vores kære Jord er plan og stationær er et faktum, Per, ikke “videnskab”. Det er ikke en “hypotese” og heller ikke en “teori”. Som stort set alt indenfor “videnskab” jo ellers er, ikke Per. Såsom “Big Bang Theory”, “Theory of Gravity”, “Evolution Theory”, “Germ Theory”, osv., osv. Ak, nej, Per, det holder desværre bare slet, slet ikke vand.

 • Jeg skrev i et indlæg tidligere i dag, at Hugo Helmig sov stille ind. Det var det indtryk, jeg fik ud fra at læse hans fars beskrivelse af dødsprocessen. Flere har nu gjort mig opmærksom på, at der i Thomas Helm […]

  • Man gør sig i hvert fald sine egne tanker….Der er ingen tvivl om, at Hugo har ville gøre alt, for at komme ud og spille.

   Det hele er mystisk, og er det den forbandede “vaccine”, – må det aldrig komme for dagens lys.

  • Jo flere ansigter som kommer på den alt for tidlige vaccine død, såfremtdet er den, dets mere alvorligt føles denne tid, hvis det ikke er den, så bare alene det at det ikke kan udelukkes er tankevækkende, og jeg har desværre en fornemmelse af at der kommer mange flere i den nærmere fremtid. Udover akut hjerteinflamation kan det jo også være en 30-40 cm lang “fiber” tråd eller at en “alm” blodprop har revet sig løs fra hans første eller andet stik. Listen over mulige komplikationer er desværre lang.

  • Uden at kunne dokumentere det, så er det min klare opfattelse at mange IT folk har den fejlagtige opfattelse af at immunforsvaret fungerer som et IT program… Dette baseret på at Elon musik valgte at tage stiket og en af mine fars venner fra USA som arbejder på meget højt niveau indenfor IT var begejstret over vaccinen..

   Desværre for dem er der tale om en forkert opfattelse, da immunforsvaret ikke efterfølgende kan fixes med en pach, når “fejlen” er sket kan det være for evigt.. Derudover betyder en blå skærm eller en frossen skærm i mennesker potentielt døden.. Så ja, immunforsvaret kan til dels programmeres, men det er IKKE det samme som et IT program!

   Der er heldigvis også IT folk som er kritiske.. Jeg mener ham som lavede sudden death var it millionær. Og jeg kender ikke vaccine status på Preben, men ud fra at han dør efter kort tids sygdom kan det sagtens skyldes vaccinen.

 • Hugo Helmig sov stille ind. I en alder af kun 24 år holdt hjertet simpelthen op med at slå, fortæller hans far, der lå ved siden af ham, mens han døde.

  Flere medier beretter i dag, at popmusikeren Hugo […]

 • Dødeligheden stiger i Norge, og det skaber nu travlhed hos landets bedemænd.

  Lars Svanholm er daglig leder i Trondheims største bedemandsforretning. Han fortæller til norsk TV2, at de håndterer hele […]

 • Hent mere