Aktivitet

 • Ud fra et propagandafagligt og kriminologisk perspektiv kan vi lære flere ting af Minksagen, bl.a.:

  Hvis du vil slippe afsted med alvorlig, organiseret kriminalitet, så brug højtstående personer i emb […]

 • Jeg interviewede i går en mor, der har fået tvangsfjernet sit lille barn, som hun har med en mand fra en rig og magtfuld familie i Danmark.

  Det er min opfattelse fra kvindens fortælling og fra en række and […]

  • Hvor er det bare så uhyggeligt og knaldhamrende korrupt – puha hvor bliver man trist 😖🙄😥
   Tusind tak for det arbejde du gør Per🙏💖
   Knus og kram til dig 😘💚 Hanne

 • Fra den 1. juli vil børn i Danmark ikke længere blive udsat for medicinske eksperimenter ved at injicere dem med covid-19-“vacciner”. Men måske er skaden allerede sket.

  Det store sprøjteshow – ogs […]

  • Den deler jeg lige.., tak

  • Ja min brors kone fulgte den skråsikre anbefaling om at gravide burde blive vaccineret og hans barn viser nu tegn på mulig hjerneskade.. det er en fucking tragedie det her, og jeg håber virkelig at der er nogle som bliver holdt ansvarlige.. jeg har mistet al respekt for myndighederne i Danmark.

  • Ja dette burde som minimum medføre øjeblikkelig fyring. Faktisk er der en dansk advokat ADVOKAT E. A. SØRENSEN i udlandet som nu har stævnet sundhedsstyrelsen og Søren Brostrøm personligt 👍

   Hans gode og grundige stavning kan læses her

   Click to access EA_S%C3%B8rensen_Advokat_brev_til_SST_Brostr%C3%B8m_jan_2022.pdf

   • Det er virkeligt godt arbejde!

    Det burde være på forsiden af alle nyhedsmedier.
    .
    Jeg kan personligt IKKE kende forskel på PLANdemien, “Kejserens nye klæder” og gemen svindel og humbug.

  • Hej Per
   Det du skriver ‘Som noget nyt indrømmer Sundhedsstyrelsen nu også, at man ikke ved, om covid-19-vaccinerne er sikre for gravide’

   men det står i stærk kontrast til hvad ssi skriver her:

   https://covid19.ssi.dk/vaccination/sporgsmaal-og-svar

   Må gravide og ammende vaccineres? SSI Svar: Stadig ja.

   og

   Er det sikkert for gravide og ammende at blive vaccineret?Svar: Sundhedsstyrelsen har i april 2022 udgivet et opdateret notat med nye data vedr. alvorlighed af covid-19 hos gravide og vedr. effekt og sikkerhed ved covid-19 vaccination af gravide.Der er ikke set bekymrende bivirkninger særligt for disse grupper, og der er ingen mistanke om at vaccinen overføres til fosteret via moderkagen, eller til barnet via modermælken. Der er ej heller set øget risiko for aborter, misdannelser eller for tidlige fødsler hos gravide, der er vaccineret mod covid-19. 

  • Forudsætningen for et retfærdigt retsopgør er, at retssystemet ikke er korrupt, hvilket der desværre er meget, der tyder på, at det er. Vi skal derfor FØRST have fjernet de brodne kar i magtsystemet, FØR vi kan få retfærdigheden til at ske fyldest i relation til de coronakriminelle.

   • Det jo det!

    Det ligner en global bevidsthedsmæssig opvågnen, der ifølge Rupert Sheldrakes tese om “morfisk resonans” vil sprede sig som en solopgang i menneskehedens fællesbevidsthed.

    SYSTEMET MASKINEN FRIMURERIET VIL FALDE- DEN FRIE MENNESKEHED VIL SEJRE!

    Der vil komme en ny bevidsthed.
    Som en solopgang i den mørkeste stund.

    Og den nye bevidsthed vil se klart – som Mesteren så.

 • I mandags sendte Ekstra Bladet et fly med bannerteksten “Gå nu hjem, Barbara” i luften for at flyve rundt over Christiansborg. Samme aften sendte Barbara Bertelsens fagforening DJØF en pressemeddelelse ud, h […]

  • Er Knud Brix også Master i Afrikastudier?

   • Ja dateret 2014 – sikkert et populært studie for folk, der planlægger kulturimport til Danmark i retning af “Bananrepublik”?

    Knud Brix har desuden for tre år siden været på “pilgrimstejse” til det afrikanske land Liberia for at “flirte med” (interviewe) en folke- og børnemorder – der i 1990erne dræbte mere end 20.000 – tyve tusinde mennesker. Altså det finder jeg IKKE særligt betryggende?

    Heller ikke selvom det vinkles / spinnes som noget andet.

    Kommer til at tænke på, at World Economic Forum også fornylig har udvalgt en håndfuld afrikanere som “” New Young Global Leaders”, der er sendt på fire års hjernevask/genopdragelse hos WEF.

    Men deri ligger jo nok den fiffighed at sorte ledere nu skal bruges til at slavebinde de hvide.

    Og alle andre iøvrigt også.

 • Jeg holder mit nye foredrag Ny Sundhed – med sandhed og frihed for Frihedslisten nu på fredag den 12. august.

  I foredraget vil jeg argumentere for vigtigheden af at holde op med at lyve om sundhed, og […]

 • Der er flere tegn i tiden på, at det er ved at blive mainstream at studere UFO’er og tro på aliens.

  Planetarium i København havde for nylig et arrangement med overskriften UFOerne er tilbage. […]

  • godt og tak for du vil være opmærksom på disse mærkelige ting, som vi ikke ved om er sandt kh Lene

  • Per – dit oplæg giver en meget fin introduktion til flere forskellige tilgange til fænomenet.

   Jeg har selv primo 2017 i dagslys fotograferet et Uidentificeret Flyvende Objekt over Lissabon.

   Det var bare IKKE det jeg ville. Jeg opdagede det først ved gennemgang af mine fotografier fra den pågældende dag. I dette tilfælde er mit bud, at der var tale om “Jordbo Teknologi”, som bare IKKE er offentligt kendt.

   Jeg har også i sin tid simpelthen mødt og fysisk krammet en Alien! Der faktisk lignede E.T. til forveksling!

   Det var i Universal Studios i Hollywood.
   Et besøg, der iøvrigt sidenhed kraftigt mindskede min evne til at lade mig dupere af amerikanske ” nyhedsudsendelser” og propaganda.

   Tak for den meget sigende information om arrangementet ved Søerne. Alene navnene på de medvirkende “komikere” – som fx Søren Willemoes – er jo en klar discloseure af en slet skjult agenda.

   Her er det værd at nævne Søren Willemoes historik omkring sandhed og usandhed:

   i 42 år havde Associate Professor Niels Harrit arbejdet som videnskabsmand på Niels Bohr Instituttet i København. I 2009 udgav han i “The Bentham Open Physics Journal” sammen med andre kendte og anerkendte videnskabsmænd en peer reviewed videnskabelig artikel “Active Thermitic material found in the World Trade Center Dust”.

   En artikel, der på en måde var en udløber af det distingverede amerikanske ingeniørfirma ” The R.J. Lee Groups” videnskabelige undersøgelse af WTC-tårnenes kollaps.

   Stillet overfor disse uomtvistelige beviser – skrev Søren Willemoes i Weekendavisen – at videnskabsfolkene var “tosser” og “kreationister”. Hvilket videnskabsfolk, der anvender den videnskabelige metode jo per definition IKKE er.

   Nu står Willemoes altså i stedet selv frem som religiøs UFO tilbeder.

   Hvorfor er jeg IKKE overrasket!?

 • Jeg bringer her et sammendrag på dansk af det uafhængige, britiske medie The Exposé’s afsløringer af officielle covid-19-vaccinedata fra de britiske myndigheder.

  En dybdegående analyse af fem måne […]

  • Lige nu er der “kun” dobbelt så mange som dør.. men gad vide hvad der sker ved 4, 5 og 6 stik, gad vide om der viser sig en form for mætning eller kollaps af immunforsvaret VAIDS, så den totale dødelighed bliver 100%, ingen ved det, fordi denne tilbagevendende vaccination med mRNA er aldrig testet..

   • Desuden er relationen mellem antal stik og hjerte problemer også total ukendt.. det vi ved er dog at spikeproteinet ved covid19 skaber inflammation i hjertet hvis det får berøring med hjertet. Hvilket burde få ALLE alarmklokkerne til at ringe i “sundhedsstyrelsen”

  • Det er så alvorligt. Læger, hvor er i dog henne..

 • Welcome to FlightsMojo.com! We’re an online travel agency focused on both domestic & international travel and are recognized by our values, commitment, and dedication to customer service. Our global collaboration with the most reputable travel suppliers allows us to give unrivalled benefits to our consumers. We provide a variety of travel services…[Læs mere]

 • Jeg gik i eftermiddag en tur hen til Parken for at studere unge mænd, der misbruger deres kampgejst til kunstige konflikter. Med andre ord: Fodboldfans og især de voldelige af dem, hooligans, til dagens k […]

  • Præcisering – det er ham der fører ordet i video 3 – som jeg refererer til. Ham der reagerer i video 2 er efter min opfattelse sikkert også PET/under cover, men IKKE befalingshavende eller højst rangerende.

  • Af hjertet tak for at vise hvor fordummende fodbolden er. Den er langt mere skadelig for vores børn og vores værdier i samfundet, end hvad folk umiddelbart tror. Danmarks voksne mænd er som besatte af fodbold, så kan de rigtig få aflad for alle frustrationer. Suk. De burde se dem selv udefra. Det gælder også den ellers fredelige familiefar. De lever og ånder for fodbolden, den står jo højere end familien og al sund fornuft og empati bliver tilsidesat.. Jeg mener, at sporten, særligt fodbolden er katastrofalt, for et velfungerende samfund. Det starter med vores uskyldige børn, som groomes til fanatisme, fjendedyrkelse og vanvittig opførsel som voldsparatheden. Jeg har set det i flere fodboldklubber, det er så synd for børnene – og forældrenes opførsel på sidelinjen, og mangel på indsigt, er fuldstændig hårrejsende. På godt dansk, jeg brækker mig over det i lårtykke stråler. Hvordan ser en voksen mand, særlig en frihedstænker, ikke hvor giftige fodboldklubber og den primitive mentalitet er? Hvor stor en abstraktion det er? Dynamikken er da åbenlys. Mon ikke der er frimure-infiltrering tilknyttet i klubberne?! Hilsen en meget bekymret ex-soccer-mom

   • Marie,

    tak for mange gode betragtninger. “Sport” som tilskuesport kan få danskerne til at stimle sammen, men angreb på deres basale frihedsrettigheder fra “Team WHO/WEF” kan IKKE!?

    Moderne fodbold blev etableret i 1863 i “House of Free Masonry” i London.

    Der er tale om mind control metoder, der er urgamle.

    Fra det gamle Rom for eksempel

    “Del og hersk”
    Når befolkningen er optaget af pseudokampe som fx “FCK imod FCN imod FCM” henholdsvis “MetteF imod Pernille imod Inger” – “Rød imod Blå” – “Sorte imod hvide imod brune” – “Kristne imod muslimer”, “Russere imod EUere” et cetera et cetera – så ser masserne IKKE den vertikale krig den egentlige krig verdens rigeste imod Den Frie Menneskehed

    • “Giv folket skuespil og brød” – det vil blandt andet sige at når befolkningen er mæt og underholdt – så er den under kontrol.

    • Wow, ER det stiftet af free mason, puh…
     Ja, jeg ser også det folkelige bedrag forført af ligegyldigheder som sport, tv. etc, med en kontrolleret opposition i politik, krig osv. Det er tydeligt når man ser én global elite arbejde mod én verdensregering med fuld kontrol og transhuman agenda, og når de forskellige organistationer lyver og forfalsker som det driver.

     Vil du hjælpe mig med kilde til fodbold og freemason? Jeg har ikke kunne finde noget konkret bevis..

     • Hej Marie, dejligt at du er vågen og årvågen. Ja – vi er i en fase – hvor offentlige medier og myndigheder lyver direkte.

      Der er taler om netværk af magtpyramider, magtcirkler og grupperinger.

      Internettet blev skabt af DARPA.

      Der er organiseret i en organisk struktur.

      Det samme er magtnetværkene.

      Dermed bliver de sværere at gennemskue og at udfordre.

      Der er tale om en Medusa- skikkelse med tusinder af slanger voksende ud af skikkelsens hoved.

      Der er tale om et årtusinde gammelt bevidst udtænkt forvirringskoncept.

      Det er dog muligt at pege på nogle centrale mekanismer bag røgsløret.

      Alle statsstøttede “medier” er røgslør.

      Frimureriet er en central struktur, fordi det er verdensomspændende.

      Uden frimurerne ingen PLANdemi.

      Det ville i hvert fald være langt mere vanskeligt at gennemføre.

      Frimurerne er IKKE de øverste bagmænd.

      Men udgør et beredvilligt globalt netværk af “arbejdsbier” – der sætter en ære i med blind lydighed at udføre enhver ordre.

      Ligesom royalisterne i gamle dage.

  • Eksempel på en pseudo-sag:

   En Brøndbyfan – der kan være en “agent provocateur” – forlanger igår i S-toget – at en anden passager skal tage sin FCK-trøje af og give ham den.

   Denne episode går viralt i danske medier. Derpå starter en anden Brøndby fan en indsamling til indkøb af FCK fantrøjer til FCKerne.

   Dermed er der designet to modsatrettede emotionelle positioner, som fodboldfans og andre danskere kan indtage – og så kan de skændes om det.

   Det ligner designet “Del og Hersk”.

   Ydermere havde Per Brændgaard her på sin side et indslag med titlen “Tøjkriminel på Østerbro” – som både var meget sjovt og som gjorde indtryk.

   Nu nogen tid senere – så opstår der en historie i pressen om “Tøjkriminalitet”.

   Næppe tilfældigt.

 • The history of pop music shows that popular musicians have a tendency to die suddenly if they become politically awake and start using their poplarity as a platform for critisism of the powers that be.

  The […]

  • kære per har du set at der er nogle personer der mener at Joe Biden ikke er Joe Biden-at Joe Biden er død og Joe biden er skuespiller, men det kan vel ikke passe?Lene

  • Wow, way to go mr. Morrison. So does he state ‘this is all fake’ beside in his song?

 • Paranoia er, når man tror, man er forfulgt af nogen eller noget med onde hensigter, uden reelle beviser på at det er tilfældet.

  Omvendt paranoia er, så vidt jeg ved, ikke en diagnose, men det burde det […]

  • Per – du bringer her et vigtigt debatindlæg – som jeg gerne vil kommentere på med et gæsteindlæg.

  • “Patologisk godtroenhed”, en sygelig/skadelig godtroenhed. Det er yderst godt defineret, mon det vil blive godtaget som tilstand/diagnose i et pseudo-demokratisk forræderrisk samfund. Begrebet ‘dobbelttænkning’ har fyldt meget hos mig siden 11. marts 2020. Det må også have en virkning i forhold til at befinde sig i ‘patologisk godtroendhed’, da der er beviser for det modsatte, deraf den dobbelte tænkning..

 • I Australien har en meget vred mand angiveligt opsporet den læge, der gav et af mandens familiemedlemmer covid-19-vaccinen, og som døde derefter.

  Videoen er tilsyneladende optaget af en medpassager i l […]

  • Mange mænd reagerer på sorg og depression med aggressivitet og vold. Vi kommer nok desværre til at se flere tilfælde også i Danmark, hvor mænd reagerer på tilsvarende vis, når de opdager, hvordan det hele hænger sammen.

  • REF: VEND DEN ANDEN KIND TIL

   Well – glem ikke, at meget tyder på, at fx. Mahatma Gandhi var et vel iscenesat britisk (uddannet) værktøj, som med ikke-volds-oprør-filosofi, mild ulydighed & Salt March whatsoever overfor det brutale britiske kolonistyre i Indien, i virkeligheden blot gav de britiske magthavere tid til i relativ fred & ro, at kunne omstrukturere værdier i Indien, således at stort set alle plantager etc. forblev under britisk kontrol & ejerskab til dato – omend delvist via stråmænd.
   
   Smart nok udtænkt af City of London…

  • I dag fik jeg lige overtalt en af mine forældres venner som jeg har kendt hele livet til ikke at tage 4 stik.. hvor er det dejligt når det lykkedes, og husk at kampen langt fra er slut, til efteråret vil dem som kommer til at tage 4 stik formentligt være så ødelagte at de vil have meget begrænset levetid tilbage..

   • PS. Jeg håber virkelig at sundhedsstyrelsen læser mit indlæg.. særligt dig Søren Brostrøm, må du få 🙉kopper langt op i endetarmen..

 • Hent mere

Mere sundhed