And now with music: The Diet Song

I have started making music. I am a total beginner but the songs seem to pour out of me. So I have started to record the songs. It’s just me with my guitar and a simple recorder. No fancy stuff and lots of imperfections. The first one is out now. It’s called The Diet Song. In 2018 I will release one new song the first day in every month. And don’t worry: The next songs are not about dieting. 🙂

In Danish: Jeg er begyndt at lave musik. Jeg er total begynder, men sangene vælter ud af mig. Så jeg er begyndt at optage dem. Det er bare mig med en guitar og en simpel optager. Ikke noget avanceret, og jeg spiller og synger ganske uperfekt. Den første sang er ude nu. Den hedder The Diet Song. Jeg vil her i det nye år udgive en ny sang den første i hver måned. Og bare rolig: De næste sange handler ikke om slankekure. 🙂

 

Skriv et svar