Baggrund

Min arbejdsmæssige baggrund omfatter fem år som ernæringskonsulent på Institut for Idræt og Ernæring på Københavns Universitet, to år som forsker på Center for Forskning i Eksistens og Samfund ved Sociologisk Institut på Københavns Universitet, tre år som ernærings- og kommunikationskonsulent hos Mannov, tre år som videncenterleder og underviser på Ernæring og Sundhed ved Professionshøjskolen Metropol, to år som konsulent på Ernæring og Sundhed ved Professionshøjskolen Absalon, et år som udvikler og underviser på At Work Skolen og et år som højskolelærer på Suhrs Højskole. Jeg har desuden haft syv års læringsrigt samarbejde med psykolog og meditationslærer Uffe Damborg om udvikling af mindful spisning-konceptet samt tre års samarbejde med Sundhedsstyrelsen om udvikling og formidling af små skridt-metoden.

Jeg har siden 1995 haft en omfattende virksomhed som skribent og foredragsholder. Jeg har skrevet om ernæring og sundhed for bl.a. Politiken, Jyllands-Posten, Samvirke, I Form, Alt for Damerne og Femina. Og jeg har holdt foredrag for utallige små og store virksomheder, foreninger, kommuner, aftenskoler, gymnasier, folkeskoler, højskoler og biblioteker over hele landet.

Jeg har også udgivet flere bøger om ernæring, bl.a. Slank på ét sekund (2015), Slankekurs (2013), Mindful spisning (2012) og Spis som du vil (2000). Og så har jeg skrevet to bøger om små skridt-metoden i samarbejde med Sundhedsstyrelsen: Små skridt til vægttab – der holder (2009) og 10 veje til vægttab (2011).

Jeg har desuden siden 1994 fungeret ad hoc som rådgiver og konsulent for virksomheder med ernæringsfaglige spørgsmål. Og siden 1995 som “ernæringsekspert” og debattør i pressen (radio, TV, aviser, osv.).

Mere om min baggrund