Østerbro Krammeklub

Krammeterapi

Krammeterapi er kropsbehandling med nærværende, kærlig berøring. Det foregår som individuelle sessioner, hvor du bliver krammet af mig i en healende ånd af mindfulness og heartfulness. Kramningen kan foregå på mange forskellige måder med hele kroppen, stående, siddende og liggende og altid med en høj grad af bevidsthed. Du må gerne kramme igen, men der er 100 % fokus på din healingsproces. Alt foregår med tøj på med klar kommunikation om grænser.

Behandlingen virker bedst, når begge parter er trænede i mindfulness, dvs. som mindful krammeterapi. Mindfulness kan også udvikles fra gang til gang til og forstærkes ved at starte med en guidet mindfulness-meditation uden berøring. Heartfulness er et andet ord for kærlig-venlighed eller ubetinget/spirituel kærlighed.

Krammeterapi som oxytocin-behandling

Krammeterapi øger hjernens naturlige dannelse af krammehormonet oxytocin. Forskning har vist, at oxytocin modvirker bl.a. stress, inflammation, smerter, overspisning, væskeophobninger, muskelspændinger, søvnproblemer, indlæringsproblemer, angst, depression, autisme, skizofreni, forhøjet blodtryk, lavt selvværd, social isolation og nedsat lyst og evne til sex.

Mange sygdomme, der aktiveres eller forværres af stress, kan behandles med oxytocin, da det er det primære hormon, der reducerer stress og øger organismens stressrobusthed.

Krammeterapi som kinesisk medicin

Krammeterapi kan i lyset af kinesisk (taoistisk) medicin også bruges som en behandlingsmetode til at øge organismens vitale livsenergi, chi. Det sker ved det bevidste møde mellem den maskuline og den feminine energipol. Nøgenhed og fysisk sex er unødvendigt for at udvikle denne sygdomsbekæmpende livsenergi, når det foregår med en høj grad af bevidsthed og fokus på det subtile i berøringen.

I buddhistisk tradition virker selve intentionen af kærlig-venlighed (som al krammeterapi tager afsæt i) healende i sig selv. Det bekræftes af vestlig forskning i betydningen af selve relationen mellem terapeut og patient på tværs af mange forskellige helbredsproblemer.

Tal med din læge

Krammeterapi er alternativ behandling, der kan komplementere konventionel behandling af nogle sygdomme og lidelser og dermed øge den samlede behandlingsvirkning.

Krammeterapi er ikke psykoterapi, men det kan være et godt supplement til psykoterapi.

Tal med din læge, hvis du er i tvivl, om krammeterapi kunne være noget for dig.

Alt foregår med tøj på i en tryg atmosfære med klare grænser.

Sådan foregår det i praksis

Krammeterapi foregår som en blanding af samtale, guidet meditation og bevidst berøring. Første session består sædvanligvis udelukkende af samtale. Ved langvarige sessioner foregår berøringen liggende på en madras, da det er mest behageligt og giver bedst mulighed for at synke ned i krammet dybe, stille ro.

Jeg tilbyder krammeterapi til både kvinder, mænd og par. Mit eneste krav til dig som krammeklient er, at du har en god personlig hygiejne og ikke møder op og lugter dårligt af sved, parfume eller tobaksrøg. Jeg stiller samme krav til mig selv. Derudover skal du ikke forberede eller medbringe noget særligt.

Muligheder, priser og booking

Du kan vælge mellem en kort session (15 min.) og en lang session (60 min.). Prisen er henholdsvis 300 kr. og 700 kr. Du kan betale kontant eller via MobilePay.

Jeg modtager klienter på Østerbro i København mandag-søndag både dag og aften. Kun efter forudgående aftale.

Adresse: P. Brændgaard, Willemoesgade 31, 4. th., 2100 København Ø.

Ring, SMS eller send mig en e-mail, hvis du vil booke en tid, eller hvis du har spørgsmål om noget:

Tlf./SMS: 26 25 20 10

E-mail: mail@perbraendgaard.dk

 

 

 

PerBrændgaard.dk
%d bloggers like this: