Betalingsvejledning

Her er en vejledning i de forskellige måder, hvorpå du kan betale for mine produkter og ydelser.

WEBSHOP

Jeg bruger PayPal til online betalinger. Det er en sikker metode, som er uden gebyrer for dig som køber. Din ordre ekspederes med det samme.

Du kan købe produkter (f.eks. e-bøger) uden at oprette hverken en konto på PerBrændgaard eller en PayPal-konto. Dette fungerer bedst, når du køber fra PC, men hvis du køber fra telefon/tablet, så kan systemet kræve, at du opretter en PayPal-konto i forbindelse med dit køb. Det er gratis at oprette en konto.

Hvis du køber abonnementer (f.eks. online vejledning eller mit email-slankekursus), så skal du have oprettet en profil og være logget ind på PerBrændgaard.dk, når du foretager dit abonnementskøb i shoppen. Ellers er det ikke muligt at knytte dit køb til din konto og profil.

Hvis du ikke har kort/PayPal, så kan du som alternativ vælge manuel betaling og via MobilePay. Det giver længere ekspeditionstid af din ordre.

EVENTS

Jeg bruger Billetto til at sælge billetter til mine events. Der kan du betale med både kort og MobilePay.

VIRKSOMHEDER

Jeg sender faktura via e-mail eller til EAN-nummer for gennemførte foredrag, konsulentopgaver og andre ydelser efter aftale.

PRIVATE

Private kunder og klienter kan betale kontant eller via MobilePay efter hver session eller månedsvist efter samlet faktura.

Oplysning om sundhed, eksistens og politik