Book en kvinde at kramme med

Book en tid hos en dejlig kvinde, som jeg har uddannet i kunsten at kramme.

Det er afslappende, omsorgsfuld, kærlig berøring uden sex, og alt foregår med tøj på. Du kan slappe af og bare tage imod den nærende berøring. Kramningen kan foregå siddende, stående eller liggende. Ved starten af hver krammesession fortæller du, hvad du kunne tænke dig.

Alle nye mænd starter med en personlig samtale med mig af hensyn til kvindernes sikkerhed og for at frasortere mænd, der har forkerte intentioner. Denne forsamtale er gratis. Kontakt mig for at bestille tid. Når du er blevet godkendt, kan du bestille din første rigtige krammetid.

Du skal være indstillet på, at det er kærlig berøring uden sex. Seksuel lyst kan opstå, men det er ikke noget, du må handle på under en krammesession.

Pris aftales individuelt.

Susanne

Professionel krammer
Susanne arbejder som professionel krammer

Susanne er 45 år og uddannet skolelærer med 16 års erfaring som børneprofessionel. Hun krammer med både mænd, kvinder og børn. Susanne modtager krammeklienter i Ålsgårde, Humlebæk og København.

Kontakt mig, hvis du kunne tænke dig at kramme med Susanne, eller hvis du kunne tænke dig at blive krammekvinde og arbejde som professionel krammer under min supervision.

%d bloggers like this: