Boykot Israel

Boykot Israel: 5 gode grunde

24.02.2019

Den omfattende boykot af Sydafrika var en væsentlig årsag til opløsningen af den racistiske apartheid-stat i starten af 1990’erne. Når en stat bliver ramt på økonomien på den måde, så bliver de tvunget til at ændre politik. De mørke kræfter i verden har det med primært at være drevet af penge.

Vi bør gøre det samme med apartheid-staten Israel nu. Simpelthen fordi historien har vist, at det virker.

Her er mine vigtigste grunde til at anbefale boykot af Israel:

  1. Israel behandler palæstinenserne lige så ekstremt dårligt, som Sydafrika behandlede de oprindelige beboere i det land. At jøderne blev behandlet dårligt af tyskerne i 1930’erne legitimerer på ingen måde, at den israelske stat behandler palæstinenserne lige så dårligt nu. Palæstinensere og jøder levede faktisk fredeligt side om siden lige indtil staten Israel blev etableret efter 2. Verdenskrig.
  2. En stor del af Israels besættelse af Palæstina er ulovlig i følge FN. Israel bør efter min opfattelse trække deres grænser tilbage til det, der blev aftalt i FN i 1947. Hvordan ville vi f.eks. have det, hvis svenskerne begyndte at æde sig ind i på dansk land med vold og magt?
  3. Selve etableringen af staten Israel er en hån mod de sande jøder (Torah-jøderne), der jo mener, at Israel først skal dannes, når den jødiske Messias kommer. Spirituelle læsere af Biblen opfatter i øvrigt “Israel” mere som et åndeligt sted i den enkeltes sind og mindre som et geografisk område i Mellemøsten. Jeg synes personligt, at Jesus var et godt bud på en jødisk Messias, men det står selvfølgelig jøderne frit for at vente videre.
  4. Jeg opfatter staten Israel og militante, neokonservative zionister/imperialister i USA som de primære mistænkte i den endnu uopklarede sag om terrorangrebene i USA 11. september 2001, der startede hele den såkaldte krig mod terror, der stadigvæk kører for fuld udblæsning med tonsvis af døde uskyldige i kølvandet, herunder flere danske soldater. Hvis den krig skal standses, så skal 9/11 opklares. Den bedste kur mod enhver sygdom er at fjerne årsagen.
  5. Staten Israel bruge særdeles ufine metoder i deres lobbyvirksomhed i USA, og hvem ved, hvad de har gang i i Danmark for at lukke munden på sådan nogen som mig. De har desværre ikke prøvet på at bestikke mig endnu. Det ville min bankkonto ellers blive glad for. Jeg har hørt, at Israel bestikker amerikanske politikere med $250.000,- per person for at få dem til at stemme for Israel-venlige love og bevillinger. Jeg gad godt at vide, hvad de ville give mig for at lukke munden om Israel og koncentrere mig om ernæring igen…

PS: Jeg elsker jøder lige så højt, som jeg elsker muslimer og kristne. Hvorfor kan vi ikke glæde os over vores fælles oprindelse – Abraham – i stedet for at bekrige hinanden?

Læs mere:

Min tale om KRAM FOR FRED ved Fredsløbet i København 26. maj 2018.

Skriv et svar

Ernæring & Sundhed