Brændgaard Slankeklinik

Brændgaard Slankeklinik tilbyder helhedsorienteret behandling af overvægt og overspisning.

Brændgaard Slankeklinik er etableret af cand.scient. i human ernæring Peer Brændgaard, der har specialiseret sig i behandling af overvægt og overspisning ved hjælp af metoderne Små Skridt, Mindful Spisning samt Human Ernæringsterapi med fokus på samspillet mellem kost, krop og psyke. Hvis du tidligere har prøvet at være på slankekur eller gå til diætist, så vil du erfare, at Brændgaard Slankeklinik er noget helt andet – mere roligt, menneskeligt og bæredygtigt. Det betyder, at du kan blive ved med at leve dit liv, selvom din vægt går ned.

Overvægt og overspisning er to forskellige, relaterede sundhedsproblemer. Mange døjer med både overvægt og overspisning, men en del døjer kun med enten overvægt eller overspisning. Samtidig er overvægt og overspisning ofte relateret til andre problemer med sundhed, ernæring, livsstil og vaner. Brændgaard Slankeklinik betragter hver enkelt klient som et unikt tilfælde. Her er ingen kostprogrammer eller lignende, som alle skal følge. I stedet får du en oprigtigt individuel vejledning, der hjælper dig på den slankekurs, der er effektiv og realistisk for dig, som dit liv er nu.

Konsultation og forløb kan foregå enten som personlige møder eller på afstand som videomøder. Peer Brændgaard modtager klienter i privat hjemmepraksis på Østerbro i København.

Kontakt nu for at høre nærmere eller booke en tid. Du kan som sagt starte med at booke en tid til en halv times gratis samtale, hvor du kan få mere information om, hvordan det foregår, og du kan vurdere, om det er noget for dig.

mail@perbraendgaard.dk

Tlf. eller SMS: 26 25 20 10

Brændgaard modtager klienter efter forudgående aftale på denne adresse:

P. Brændgaard
Willemoesgade 31, 4. th.
2100 København Ø

Der er ikke elevator, men motionen er inkluderet i prisen.


Baggrund for Brændgaard Slankeklinik

Klinikken tager udgangspunkt i de metoder, der er beskrevet i Brændgaards slankebøger, heraf to hæfter om Små Skridt-metoden udviklet i samarbejde med Sundhedsstyrelsen.


Økonomi, priser og betaling

Kontakt & Booking

Mere rådgivning