Business: Samarbejde med virksomheder

Jeg tilbyder min hjælp til virksomheder, der sælger sunde produkter. Min hjælp består i rådgivning om ernæring, sundhed og kommunikation.

Jeg kan hjælpe med at fortælle og forklare, hvorfor dit produkt er sundt, og hvordan man bruger det. Jeg kan også hjælpe med kommunikation af komplicerede sundhedsemner, der kræver indsigt i både videnskab og retorik.

Jeg samarbejder kun med virksomheder, der efter min vurdering sælger reelt sunde produkter. Jeg hjælper ikke virksomheder, der laver usunde produkter med propaganda. Kontakt mig, hvis du vil have min ærlige (og i øvrigt helt gratis og uforpligtende vurdering) af dit produkt. Så kan vi tage den derfra… (jeg behandler din henvendelse fortroligt).

Vejledende priser

Booking


Holistisk sundhed med Per Brændgaard