Email-slankekursus

10,00 DKK inkl. moms / uge i 12 weeks

12 ugers email-slankekursus med Per Brændgaard. Kun 10,- kr. pr. uge (120,- kr. i alt). Følg programmet og bliv slank nu! Køb abonnement nu og få din første slankemail om fem minutter! Du kan opsige abonnementet fra uge til uge.

Varekategori:

Beskrivelse

Sådan foregår det

Du får hver dag en email fra Per Brændgaard (dagens slankemail). Hver dags slankemail indeholder et forslag til et nyt lille skridt til din holistisk sunde slankekurs. Du får også en konkret og fokuseret opgave, som du skal arbejde med den dag.

Det er ikke en slankekur. Det er en slankekurs!

Hver uge på slankekurset handler om et bestemt tema. Hver dag i hver uge får du forslag til noget konkret du kan gøre indenfor ugens tema. Det er et holistisk slankekursus, som kommer hele vejen rundt om alt om slank. Du vil måske blive overrasket undervejs over, hvad der også har betydning.

De 12 temaer er:

 1. Tænk dig slank: Om bevidsthed, psykologi og mindset på slankekurs
 2. Drik dig slank: Om typer og mængder af drikkevarer
 3. Spis dig slank: Om kostens betydning for varigt vægttab
 4. Bevæg dig slank: Om motions betydning for varigt vægttab
 5. Ernær dig slank: Vi går i dybden med betydningen af næring og næringsstoffer
 6. Rør dig slank: Om betydningen af fysisk berøring og krammehormonet oxytocin
 7. Nyd dig slank: Om betydningen af nydelse for appetitreguleringen og motivationen for motion
 8. Ånd dig slank: Om åndedræt og bevidsthedstræning (mindfulness)
 9. Sov dig slank: Gode tips til at sove godt
 10. Elsk dig slank: Om at elske din krop som den er
 11. Mediciner dig slank: Vi gennemgår dit medicinskab
 12. Lev dig slank: Om den slanke livsstil

Alle de bedste slankeråd i et samlet program

Programmet inkluderer alle Per Brændgaards bedste slankeråd i et samlet program. Du får ikke hele programmet på én gang. Du får et nyt punkt hver dag i en velovervejet rækkefølge.

Udgangspunkt for slankeprogrammet er dine sædvanlige vaner. Dag for dag og mail for mail vil Per Brændgaard guide dig til at tage de rigtige små skridt på den slankekurs, der er god for dig.

Slankekurs betyder, at du laver gradvise ændringer (små skridt) i din livsstil og mentalitet i modsætning til slankekur, hvor du laver om på alt fra den ene dag til den anden. Slankekurs giver holdbare resultater, hvorimod en slankekur i de fleste tilfælde kun giver et forbigående vægttab og en masse bivirkninger.

Email-slankekurset er derfor perfekt til dig, der er træt af slankekure og ønsker en seriøs løsning på dit vægtproblem. Du vil lære at holde op med at være på kur og få konkrete redskaber, du kan bruge i stedet for. Effektive, menneskelige og realistiske redskaber til din hverdag.

Super slank med små skridt

Slankekurset er baseret på små skridt-metoden. Det er en effektiv slankemetode, som Per Brændgaard har udviklet i samarbejde med Sundhedsstyrelsen og skrevet to bøger om: ‘Små skridt til vægttab – der holder‘ og ’10 veje til vægttab’. Online slankekurset indeholder alt det bedste fra de to bøger plus en masse ekstra gode råd om kunsten at blive og være slank.

Små skridt betyder, at du indfører ændringer i din mentalitet og vaner gradvist. Udgangspunktet er dine sædvanlige vaner og din almindelige hverdag. Du får ikke en kostplan, hvor du skal lave om på alt fra den ene dag til den anden. Du vil derimod ændre vaner og livsstil med små, gradvise ændringer, der er effektive, og som passer til dig.

Små skridt kan virke lidt kaotisk i starten. Prøv at give slip på antagelsen om, at du skal have styr på alt i din kost for at kunne tabe dig. Det behøver du nemlig slet ikke. Tag blot én dag ad gangen og fokuser på dagens opgave. Lad resten af dine vaner være, som de er. Din slankekurs vil dermed udvikle sig stille og roligt, og du kan nå at integrere det hele i den hverdag og psyke.

Start nu!

Du kan starte, når du vil.

Når din betaling er registreret, vil du efter få minutter modtage den første mail i slankekurset. Så er du i gang!

Du vil derefter modtage e-mails med 24 timers mellemrum. Hver dags slankemail kommer på det tidspunkt af dagen, hvor du gennemførte ordren her i webshoppen. Så køb kurset på det tidspunkt, hvor du gerne vil modtage din daglige slankemail fremover.

Inden du går i gang kan du også overveje, om du vil udføre dagens opgave samme dag, som du modtager dagens slankemail, eller du vil udføre den dagen efter. Det er ikke vigtigt, om du gør det ene eller det andet. Det afhænger af, hvor lang tid du vil bruge til at læse og fordøje informationen, før du begynder at omsætte den til praksis i din hverdag.