Klub

29,00 DKK inkl. moms / måned

Bliv medlem af PerBraendgaard.dk og få adgang til artikler, viden, guides og lyrik af Per Brændgaard med holistisk sundhed som den røde tråd. Mere info

Kategori:

Beskrivelse

INDHOLD

Et medlemskab af Klub Brændgaard er for dig, der ønsker adgang til en eller flere af disse ekstra muligheder her på PerBraendgaard.dk:

  • Konkrete guides til forskellige formål: vægttab, madlavning, små skridt, holistisk sundhed, sund kost, m.v.
  • Viden om holistisk sundhed og relaterede emner
  • Ekstra artikler om ernæring, slankning, sundhed, politik,  spiritualitet og privatliv
  • Lyrik

TEKNISK BESKRIVELSE

Et medlemskab fungerer rent teknisk som et abonnement til PerBraendgaard.dk med automatisk betaling, indtil du opsiger det. Du skal være logget ind og oprettet for at få adgang til det ekstra indhold for medlemmer.

Der er intet oprettelsesgebyr og ingen bindingsperiode. Du kan opsige dit abonnement i din konto under menupunktet ‘My Subscription’. På den side klikker du på ‘CANCEL’, hvis du ønsker at stoppe dit abonnement og ‘SUSPENDER’, hvis du ønsker at sætte dit abonnement og din betaling på pause. Du kan på et senere tidspunkt genaktivere dit abonnement via din gratis profil og konto her på PerBraendgaard.dk.

Du kan betale med kreditkort eller PayPal. Kontakt Per, hvis du ønsker at betale på anden vis, eller hvis der opstår tekniske problemer med at oprette eller afslutte medlemskab.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.