Slankekursus med email-coaching

99,00 DKK inkl. moms / month for 3 months

12 ugers online slankekursus via email. Per Brændgaard tager dig i hånden og lærer dig kunsten at blive og holde sig slank. Du får en email hver dag med dagens opgave. Du lærer en gradvis ændring af dine vaner, som giver dig et effektivt, sundt og stabilt vægttab. Du får alle Per Brændgaards bedste slankeråd i pædagogisk rækkefølge. Du kan altid få personlig slankecoaching ved at besvare dagens slankemail. Start i dag!

Varekategori:

Beskrivelse

Sådan foregår det

Du får hver dag en email fra Per Brændgaard (dagens slankemail). Hver dags slankemail indeholder et forslag til et nyt lille skridt til din sunde slankekurs. Du får en konkret og fokuseret opgave, som du skal arbejde med den dag.

Hvis du har spørgsmål om noget, så kan du altid besvare dagens slankemail. Du får Per Brændgaard som din personlige slankecoach, og han er aldrig længere end en email væk. Du kan spørge om alt indenfor slank.

Når du har gennemført hele slankeprogrammet, så har du fået alle Per Brændgaards bedste slankeråd i en pædagogisk rækkefølge. Hvis du følger rådene, så vil du opnå et stort, sundt og stabilt vægttab.

Hver uge på slankekurset handler om et bestemt tema. Hver dag i hver uge får du forslag til noget konkret du kan gøre indenfor ugens tema. Det er et holistisk slankekursus, som kommer hele vejen rundt om, så du kan blive så slank som muligt. Du vil måske blive overrasket undervejs over, hvad der også har betydning.

De 12 temaer er:

 1. Tænk dig slank
 2. Drik dig slank
 3. Spis dig slank
 4. Bevæg dig slank
 5. Ernær dig slank
 6. Rør dig slank
 7. Nyd dig slank
 8. Ånd dig slank
 9. Sov dig slank
 10. Elsk dig slank
 11. Mediciner dig slank
 12. Lev dig slank

Du får Per Brændgaards bedste slankeråd

Programmet inkluderer alle Per Brændgaards bedste råd om kost og motion, der slanker. Plus en række mere holistiske råd, der forstærker virkningen.

Udgangspunkt for slankeprogrammet er dine sædvanlige vaner. Dag for dag og mail for mail vil Per Brændgaard så coache dig til at tage de rigtige små skridt på den slankekurs, der er god for dig. Du kommer på slankekurs og ikke slankekur. Slankekurs betyder, at du laver gradvise ændringer (små skridt) i din livsstil og mentalitet i modsætning til slankekur, hvor du laver om på alt fra den ene dag til den anden. Slankekurs giver holdbare resultater, hvorimod en slankekur i de fleste tilfælde kun giver et forbigående vægttab. Dette online forløb er derfor perfekt til dig, der er træt af slankekure og ønsker en seriøs løsning på dit vægtproblem.

Super slank med små skridt

Du får slankecoaching og -kursus baseret på små skridt-metoden. Det er en effektiv slankemetode, som Per Brændgaard har udviklet i samarbejde med Sundhedsstyrelsen og skrevet to bøger om: ‘Små skridt til vægttab – der holder‘ og ’10 veje til vægttab’. Online slankekurset indeholder alt det bedste fra de to bøger plus en masse ekstra gode råd om kunsten at blive og være slank.

Små skridt betyder, at du indfører ændringer i din mentalitet og vaner gradvist. Udgangspunktet er dine sædvanlige vaner og din almindelige hverdag. Du får ikke en kostplan, hvor du skal lave om på alt fra den ene dag til den anden. Du vil derimod ændre vaner og livsstil med små, gradvise ændringer, der er effektive, og som passer til dig.

Små skridt kan virke lidt kaotisk i starten. Prøv at give slip på antagelsen om, at du skal have styr på alt i din kost for at kunne tabe dig. Det behøver du nemlig slet ikke. Tag blot én dag ad gangen og fokuser på dagens opgave. Lad de nye, gode vaner bygge sig op stille og roligt dag for dig. Når du først har forstået det rette mindset, så kan du slanke dig på en effektiv og uanstrengt måde. Og du kan blive ved med at leve dit liv imens.

Start nu!

Du kan starte, når du vil.

Når din betaling er registreret, vil du efter få minutter modtage den første mail i slankekurset. Så er du i gang!

Du vil derefter modtage e-mails med 24 timers mellemrum. Hver dags slankemail kommer på det tidspunkt af dagen, hvor du gennemførte ordren her i webshoppen. Så køb kurset på det tidspunkt, hvor du gerne vil modtage din daglige slankemail fremover.

Inden du går i gang kan du også overveje, om du vil udføre dagens opgave samme dag, som du modtager dagens slankemail, eller du vil udføre den dagen efter. Det er ikke vigtigt, om du gør det ene eller det andet. Det afhænger af, hvor lang tid du vil bruge til at læse og fordøje informationen, før du begynder at omsætte den til praksis i din hverdag.

Pris og betaling

Du køber Det Holistiske Slankekursus som et abonnement over tre måneder. Du betaler månedsvis forud. Du binder dig kun for en måned ad gangen, og du kan opsige den næste måned ved at sende en mail til mail@perbraendgaard.dk senest en uge inden fornyelse eller ved at standse den automatiske betaling i PayPal.

Betaling foregår via PayPal. Det er et nemt, hurtigt og sikkert system til online betaling. Første gang du handler skal du oprette en PayPal-konto. Du skal blot angive en e-mailadresse og en adgangskode og tilknytte et betalingskort. Du kan bruge Visa, MasterCard, Discover eller American Express til at betale via PayPal. Du kan også overføre fra din bankkonto. Næste gang du handler i min eller en anden webshop, der bruger PayPal, så skal du blot indtaste din e-mail og adgangskode. Du behøver altså ikke finde dit kort frem hver gang. Mere info

Alternativ betalingsmetode, hvis du ikke bruger PayPal: Tilmeld dig ved at sende en mail til mail@perbraendgaard.dk og betal via MobilePay (26252010) eller netbank (7853-1154835). Hvis du betaler på denne måned, skal du betale det samlede beløb for hele forløbet på én gang. Når din betaling er registreret, vil du modtage den første mail om morgenen den følgende dag.

Gratis forsmag

%d bloggers like this: