Det Holistiske Slankekursus

99,00 DKK inkl. moms / month for 3 months

12 ugers slankekursus og -coaching via e-mail. Du får en ny e-mail hver dag med en ny opgave. Kom på en sund slankekurs med små skridt.

Beskrivelse

Det Holistiske Slankekursus er for dig, der ønsker at blive og holde dig slank på en helhedsorienteret og menneskelig måde. Jeg vil hver dag sende dig en ny email (slankemail), der introducerer dig til noget nyt på din slankekurs. Du får hver dag en konkret og overkommelig opgave. Det er både slankning og læring smed små skridt.

Du bliver:

 • Naturligt slank i dit eget tempo
 • Sund og glad for din krop
 • Fri for dårlige vaner
 • Fri for overspisning og madmisbrug
 • Fri for slankekure og -vold

Indhold i Det Holistiske Slankekursus

Dette online slankekursus giver dig det bedste fra mine 24 års professionelle erfaring med at hjælpe mennesker ned i kropsvægt og op i kropsglæde. Du får alle mine bedste slankeråd i et samlet forløb i en pædagogisk rækkefølge.

Slankekurset indeholder 12 temaer, hvor ud lærer om hvert tema i en uge.

De 12 temaer er:

 1. Psykologi: Tænk dig slank! Denne uge lægger det psykologiske fundament, så du starter på din slankekurs med det rette mindset. Du lærer, hvordan dine tanker påvirker din vægt.
 2. Ernæring: Drik dig slank! Denne uge fokuserer på dine drikkevaner og valg af drikkevarer. Du lærer, hvordan du kan drikke dig slank med nye, konkrete slankeråd hver dag.
 3. Kost: Spis dig slank! Denne uge fokuserer på kostens betydning for vægttab og dine konkrete kostvaner. Du får nye, slankende kostråd hver dag i denne uge.
 4. Motion: Bevæg dig slank! Denne uge fokuserer på motion, der slanker og giver mening. Du får nye perspektiver på motion, der hjælper dig til at finde motivationen og glæden på ny.
 5. Ernæring: Ernær dig slank! Denne uge går mere i dybden med den fysiologiske ernæring med fokus på næringsstoffer og kosttilskud. Du får endnu flere slankekostråd i denne uge.
 6. Kramning: Rør dig slank! Denne uge handler om bevidst berøring og den slankende virkning af krammehormonet oxytocin. Du lærer, hvordan du kan få dækket dit behov for berøring på en måde, der passer til dag og dine muligheder.
 7. Mindful spisning: Nyd dig slank! Denne uge handler om den slankende virkning af nydelse og mindful spisning.
 8. Meditation: Ånd dig slank! Denne uge handler om åndedræt og meditation. Du lærer simple meditationsteknikker, der hjælper dig på din slankekurs.
 9. Søvn: Sov dig slank! Denne uge handler om at stresse ned og sove igennem. Begge deler virker nemlig slankende.
 10. Kærlighed: Elsk dig slank! Denne uge handler om at elske din krop, som den er. Måske behøver du slet ikke gå ned i vægt for at blive “slank”?
 11. Medicin: Mediciner dig slank! Mange medikamenter og sygdomme kan gøre det svært at tabe sig. Denne uge handler om betydningen af medicin, sygdom og fysiologi for vægtregulering.
 12. Levevis: Lev dig slank! Denne uge handler om at få fokus væk fra maden og vægten, og hvordan det faktisk kan hjælpe dig til at blive endnu mere slank.

Her er to konkrete eksempler på en slankemails, som du vil modtage fra mig på slankekursuset.

Slankemail eksempel 1: Tanker der slanker

Tanker er kaloriefrie, så du kan roligt tænke meget, når du er på slankekurs. Men pas på de tanker der får dig til at spise eller drikke mere, end du har brug for. Tanker er ofte lynhurtige, så det kan være svært at opdage dem, før hånden er nede i slikposen. Men du kan øve dig i at blive mere bevidst.

Din opgave i dag:

Hvis du i dag kommer til at spise eller drikke noget, som du egentlig godt ved ikke er så godt for din slankekurs, så spørg dig selv: Hvad var der af tanker lige inden? Hvad var der af tanker imens? Det behøver ikke stå krystalklart for dig. Det vigtigste er, at du begynder at blive mere bevidst om de automatiske tanker, der styrer din adfærd.

Din opgave i dag er ikke at lade være med at spise det “syndige”. Din opgave er simpelthen at blive lidt mere bevidst om tankerne. Den konkrete ændring af dine spisevaner kommer vi til senere.

Slankemail eksempel 2: Spis dig mæt i kostfibre og proteiner

Kostfibre og proteiner giver god mæthed for få kalorier. Slankekost har derfor et forholdsvis højt indhold af kostfibre og proteiner.

Dagens opgave:

Din opgave i dag er at undersøge, hvad du kan spise for at øge indholdet af kostfibre og proteiner i din kostsammensætning. Og aktivt tage nogle små skridt i retning af mere af det. Husk samtidig at spise mindre af noget andet.

Mad med højt indhold af kostfibre: grøntsager, rugbrød, fuldkornsbrød, fuldkornspasta, fuldkornsris, frugt og kogte, kolde kartofler (f.eks. i kartoffelsalat).

Mad med højt indhold af protein: komælk, sojadrik, ost, yoghurt, skyr, æg, fisk, skaldyr og kød.

Mad med højt indhold af både kostfibre og protein: bønner, ærter og linser.

Spis det, du kan lide af disse madvarer — og spis varieret af det.

Hvis du er veganer, så sørg for at spise ekstra mange bælgfrugter, altså bønner, ærter og linser.

Den holistiske slankemetode

Det Holistiske Slankekursus er baseret på små skridt-metoden, som jeg har udviklet i samarbejde med Sundhedsstyrelsen og skrevet to bøger om.

Små skridt betyder, at du indfører ændringer i din mentalitet og vaner gradvist. Hver dags nye opgaver er små skridt på din vej til en sund og effektiv slankekurs.

Udgangspunktet er dine sædvanlige vaner og din almindelige hverdag. Du får ikke en kostplan, hvor du skal lave om på alt fra den ene dag til den anden. Du vil derimod ændre vaner og livsstil med små, gradvise ændringer, der er effektive, og som passer til dig.

Små skridt kan virke mere uoverskueligt i starten, men den langsigtede effekt er langt bedre. Og så undgår en masse psykologiske bivirkninger af at være på kur. Små skridt betyder bl.a., at du ikke får stress af gå ned i vægt, og du kan blive ved med at leve dit liv. Det, du lærer på Det Holistiske Slankekursus, vil samtidig berige dit liv på mange andre måder.

Start nu!

Du kan starte på Det Holistiske Slankekursus, når du vil.

Når din betaling er registreret, vil du efter få minutter modtage den første mail i slankekurset. Så er du i gang!

Du vil derefter modtage e-mails med 24 timers mellemrum. Hver dags slankemail kommer på det tidspunkt af dagen, hvor du gennemførte ordren her i webshoppen. Så køb kurset på det tidspunkt, hvor du gerne vil modtage din daglige slankemail fremover.

Pris og betaling

Du køber Det Holistiske Slankekursus som et abonnement i tre måneder til 99,- kr. pr. md. Den samlede pris for hele kurset er 297,- kr. Du får en mail om dagen i 12 uger, dvs. 84 inspirerende slankemails i alt.

Betaling foregår via PayPal. Det er nemt, hurtigt, sikkert og uden gebyrer for dig. Første gang du handler skal du oprette en PayPal-konto. Du skal blot angive en e-mailadresse og en adgangskode og tilknytte et betalingskort. Du kan bruge Visa, MasterCard, Discover eller American Express til at betale via PayPal. Du kan også overføre fra din bankkonto. Næste gang du handler i min eller en anden webshop, der bruger PayPal, så skal du blot indtaste din e-mail og adgangskode. Du behøver altså ikke finde dit kort frem hver gang. Mere info

Opsigelse

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement før tid, så kan du gøre det ved enten at standse din PayPal-betaling eller ved at sende mig en besked om, at du ønsker at stoppe, hvorefter jeg vil holde op med at sende dig flere mails.

Tag kurset igen og igen

Du kan når som helst tage kurset igen til den aktuelle pris. Det kan hjælpe dig til at bevare fokus på din slankekurs på langt sigt.

Kontakt

Skriv til mail@perbraendgaard.dk hvis du har spørgsmål om slankekurset.

Du kunne også være interesseret i…