Det Holistiske Slankekursus

99,00 DKK inkl. moms / month for 3 months

12 ugers online slankekursus via email. Per Brændgaard tager dig i hånden og lærer dig kunsten at blive og holde sig slank. Du får en email hver dag med dagens opgave. Du lærer en gradvis ændring af dine vaner, som giver dig et effektivt, sundt og stabilt vægttab. Du får alle Per Brændgaards bedste slankeråd i pædagogisk rækkefølge. Du kan altid få personlig slankecoaching ved at besvare dagens slankemail. Start i dag!

Kategori:

Beskrivelse

Det Holistiske Slankekursus er det sunde slankekursus. Du bliver slank på en sund måde.

Når du har tilmeldt dig får du hver dag i 12 uger en ny email fra mig. I dagens slankemail fortæller jeg om noget nyt, du kan gøre for at blive slank, og jeg giver dig dagens opgave. Du kan på den måde tage nye små skridt hver dag. Efter 12 uger er du kommet rundt om alt, der kan hjælpe dig til at blive så slank som mulig.

Hvis du har spørgsmål om noget, eller hvis du ønsker yderligere support, så kan du altid bare svare på dagens slankemail. Jeg sidder klar til at hjælpe dig på den slankekurs, der er sund og effektiv for dig.

Det Holistiske Slankekursus gør, at du bliver naturligt slank i dit eget tempo. Helt uden vold, magt og stress. Du kan leve det gode liv samtidig med, at du slanker dig.

Mit slankekursus er både for dig, der har brug for at tabe mange kilo og for dig, der kun lige mangler det sidste. Det er ikke kun et holistisk slankekursus; det er også et holistisk sundhedskursus. Du bliver slank ved hjælp af sundhed.

Indhold i Det Holistiske Slankekursus

Her er nogle af de emner, som jeg kommer ind på i løbet af kurset:

 • Slankekost og kosttilskud
 • Slankemotion
 • Vaneændring og motivation
 • Overspisning og madmisbrug
 • Mindfulness
 • Naturlig sult, mæthed, lyst, nydelse og sanselighed
 • Overvægtens psykologi
 • Psykologi
 • Kram dig slank
 • Kærlighed og kropsglæde
 • Frigørelse fra slankekure og slankevold
 • Betydningen af stress og søvn for vægtregulering
 • Medicin og sundhed
 • Bevidst levevis

Bliv super slank med små skridt

Det Holistiske Slankekursus er baseret på små skridt-metoden, som jeg har udviklet i samarbejde med Sundhedsstyrelsen og skrevet to bøger om.

Små skridt betyder, at du indfører ændringer i din mentalitet og vaner gradvist. Hver dags nye opgaver er små skridt på din vej til en sund og effektiv slankekurs.

Udgangspunktet er dine sædvanlige vaner og din almindelige hverdag. Du får ikke en kostplan, hvor du skal lave om på alt fra den ene dag til den anden. Du vil derimod ændre vaner og livsstil med små, gradvise ændringer, der er effektive, og som passer til dig.

Små skridt kan virke mere uoverskueligt i starten, men den langsigtede effekt er langt bedre. Og så undgår en masse psykologiske bivirkninger af at være på kur. Små skridt betyder bl.a., at du ikke får stress af gå ned i vægt, og du kan blive ved med at leve dit liv. Det, du lærer på Det Holistiske Slankekursus, vil samtidig berige dit liv på mange andre måder.

Start nu!

Du kan starte på Det Holistiske Slankekursus, når du vil.

Når din betaling er registreret, vil du efter få minutter modtage den første mail i slankekurset. Så er du i gang!

Du vil derefter modtage e-mails med 24 timers mellemrum. Hver dags slankemail kommer på det tidspunkt af dagen, hvor du gennemførte ordren her i webshoppen. Så køb kurset på det tidspunkt, hvor du gerne vil modtage din daglige slankemail fremover.

Pris og betaling

Du køber Det Holistiske Slankekursus som et abonnement i tre måneder til 99,- kr. pr. md. Den samlede pris for hele kurset er 297,- kr. Du får en mail om dagen i 12 uger, dvs. 84 inspirerende slankemails i alt. Abonnementet giver dig samtidig adgang til personlig slankecoaching via email, hvor du får mig som din personlige slankecoach. Hvis du vil gøre brug af den del, så besvarer du blot dagens slankemail, når du har spørgsmål om noget eller brug for min støtte. Jeg vil svare dig indenfor 24 timer.

Betaling foregår via PayPal. Det er nemt, hurtigt, sikkert og uden gebyrer for dig. Første gang du handler skal du oprette en PayPal-konto. Du skal blot angive en e-mailadresse og en adgangskode og tilknytte et betalingskort. Du kan bruge Visa, MasterCard, Discover eller American Express til at betale via PayPal. Du kan også overføre fra din bankkonto. Næste gang du handler i min eller en anden webshop, der bruger PayPal, så skal du blot indtaste din e-mail og adgangskode. Du behøver altså ikke finde dit kort frem hver gang. Mere info

Opsigelse

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement før tid, så kan du gøre det ved enten at standse din PayPal-betaling eller ved at sende en besked til mail@perbraendgaard.dk om, at du ønsker at stoppe.

Tag kurset igen og igen

Du kan når som helst tage kurset igen til den aktuelle pris. Det kan hjælpe dig til at bevare fokus på din slankekurs på langt sigt. Jeg slipper dig aldrig!

Spørgsmål?

Skriv til mail@perbraendgaard.dk hvis du har spørgsmål om slankekurset.

Du kunne også være interesseret i…