Slankekursus: 12 ugers online forløb

399,00 DKK inkl. moms / month for 3 months

Bliv super slank med små skridt! 12 ugers slankekursus via e-mail med personlig support.

Beskrivelse

Du vil hver dag i 12 uger modtage en e-mail fra mig med forslag til nye små skridt på din slankekurs. Jeg vil dag for dag fortælle dig, præcis hvad du skal gøre for at blive slank. Efter 12 uger har du været hele slankeprogrammet igennem, og du vil være på en optimal slankekurs.

Slankekurset består af 12 temaer med 1 uge pr. tema i denne rækkefølge:

 1. Tænk dig slank!
 2. Drik dig slank!
 3. Spis dig slank!
 4. Bevæg dig slank!
 5. Ernær dig slank!
 6. Rør dig slank!
 7. Nyd dig slank!
 8. Ånd dig slank!
 9. Sov dig slank!
 10. Elsk dig slank!
 11. Mediciner dig slank!
 12. Lev dig slank!

Dagens slankemail er i form af en kort og konkret tekst. Nogle dage vil du også få lydfiler og videoer.

Slankekurset giver dig det bedste fra mine 23 års professionelle erfaring med at hjælpe mennesker ned i vægt og op i sundhed og kropsglæde. Du vil lære det hele på en personlig måde i et passende tempo.

Udgangspunktet er dine sædvanlige vaner og din almindelige hverdag. Du får ikke en totalitær kostplan, hvor du skal lave om på alt fra den ene dag til den anden. Du vil ændre vaner og livsstil med små, gradvise ændringer, der er effektive, og som passer til dig.

Jeg vil besvare dine eventuelle spørgsmål til slankekurset undervejs og give dig online support i din slankeproces. Du vil få mere information om det i den første mail.

Når din betaling er gennemført, vil du efter få minutter modtage den første mail i slankekurset. Så er du i gang!

Du vil derefter modtage e-mails med 24 timers mellemrum. Hver dags mail kommer på det tidspunkt af dagen, hvor du gennemførte ordren her i webshoppen.

Du køber slankekurset som et abonnement over tre mdr. Du betaler for en måned ad gangen, uden binding. Normalpris: 399,- kr. pr. md. (1.197,- kr. i alt).