Butiksvejledning

I min webshop sælger jeg e-bøger om sundhed med tekst/lyd, som jeg selv har skrevet/indtalt.

Tekst er i pdf-format, og lyd er i mp3-format. Pdf-bøgerne er i en størrelse, der også kan læses på mindre skærme som f.eks. en iPhone. For at åbne pdf-filer på din computer, skal du have installeret programmet Adobe Reader, som er gratis.

Du kan vælge mellem to forskellige betalingsmetoder:

  • PayPal: din ordre leveres med det samme
  • Manuel betaling: din ordre leveres, når jeg har registreret din betaling

Manuel betaling kan foregå via MobilePay (til 26252010), bankoverførsel (til 7853-1154835) eller kontant, som du vil. Du modtager en kvittering for dit køb.

Dit køb bliver leveret som link i en mail til den e-mail-adresse, du har oprettet dig med under købsprocessen. Vær opmærksom på, at mailen kan ende i dit spamfilter. Når du har klikket på Afgiv ordre i købsprocessen, så kommer du til en side, hvorfra du også kan downloade dit køb. Du behøver derfor ikke vente på mail.

Du kan tilgå e-bogen fra linket, eller du kan downloade filen/filerne til din enhed. Du kan frit kopiere dine købte e-bøger til dine andre enheder, f.eks. iPhone, iPad og PC. Du kan også printe bogen til dit eget brug.

Det er ikke tilladt at kopiere eller videresende e-bøger til andre personer. Alle e-bøger er beskyttet af et usynligt vandmærke, der kan identificere dig som den oprindelige køber/kilde, hvis ulovlige kopier begynder at cirkulere.

Kontakt mig, hvis der opstår tekniske problemer med køb eller levering.