Censur: Corona er ikke det eneste emne

Her er en liste over nogle historiske, politiske begivenheder og emner, som du som borger ikke må kræve fysiske beviser for, men hvor du i stedet bliver bedt om at stole på vidneberetninger, ekspertvurderinger og fortællinger i medierne.

Jeg siger hermed ikke, at de officielle historier er løgne. Jeg siger blot, at det er emner, hvor man bliver mødt af en mur af tavshed og udenomssnak, hvis man efterspørger konkrete, fysiske beviser og naturvidenskabelig bevisførelse.

Listen er i kronologisk rækkefølge.

  1. Corona
  2. Syrien (giftangrebet i Dhouma)
  3. Global opvarmning
  4. Irak (masseødelæggelsesvåben)
  5. 9/11 (terrorangrebet inkl. Bygning 7)
  6. Apollo 11 (månelandingen)
  7. Mordet på John F. Kennedy
  8. Israels overgreb mod palæstinenserne
  9. Holocaust (uha, dén er farlig!)
  10. Jesus (om de falske jøder og de ægte satanister)

Rent retorisk kan man sige, at det er emner, hvor der er så massiv pathos og etos i narrativerne, at der slet ikke er plads til logos, dvs. logisk, rationel tænkning.

Som eksempel kan jeg nævne, at jeg har sendt faktuelle spørgsmål til henholdsvis Danmarks førende forsker i corona og Danmarks førende forsker i holocaust. Uden at få svar.

Jeg er ikke typen, der søger konspirationer. Jeg søger faktisk bare fakta. Det har medført, at mange konspirationsteoretikere hader mig, fordi jeg både kan imødekomme deres åbne sind og samtidig fremføre modbeviser for deres forkerte teorier om, at Jorden i virkeligheden er flad osv.

Det er min klare opfattelse, at man kun ved fordomsfri, åben debat kan komme tættere på erkendelse af sandhed. Lige nu handler det om corona, men listen viser, at der er mange flere emner at tage fat på.

Skriv et svar