Community

Det er en usikker tid for alle, der elsker ægte sundhed og ægte frihed.

Sociale medier som Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn bliver mere og mere censureret. De statsstøttede medier med DR i front laver ensidig propaganda for den herskende fortælling om verden med corona.

Når vi ser ud i verden, f.eks. til Australien, så kan vi se, hvad vi desværre også har i vente i Danmark: det vaccinebaserede samfund. Hvis man ikke vil tage sprøjten, så bliver man holdt udenfor. Det er rendyrket diskrimination og apartheid.

Lige nu er det, bortset fra den massive propaganda for tage sprøjten, forholdsvis roligt og frit i Danmark. Det er dog formentlig og desværre stilhed før storm. Efter valget den 16. november 2021 kan vi forvente fornyet propaganda og fornyede restriktioner.

Vi er nødt til at stå sammen nu. Jeg tilbyder et online community her på PerBraendgaard.dk for alle frihedselskere. Det er helt gratis. Her kan vi holde kontakten, hvis Facebook går ned eller blokerer alle os, der ikke er vaccineret.

Sådan kommer du med:

  1. Opret profil
  2. Log ind
  3. Gå til Frihedssiden og skriv på opslagstavlen
  4. Gå til Velkomstsiden og se flere muligheder

Hvis du synes, at det er for bøvlet, så kan du også bare tilmelde dig nyhedsbrevet og være med lidt mere på sidelinjen på den måde.

Hvis du vil helt sikkert, så gør begge dele PLUS tilmeld dig nyheder om nye indlæg. SÅ er du godt dækket ind!


Forside

Sundhed med frihed