Dating på en ny måde

Dating falder ikke lige let og naturligt for alle singler.

Krammeterapi og relationscoaching kan hjælpe dig til naturlig dating med succes.

Oxytocin fremmer dating

Hvis du er single, så er du formentlig i underskud med kærlig, fysisk berøring. Det medfører, at du ligger lavere i hormonet oxytocin.

Oxytocin er det primære hormon, der fremmer vores forbundethed med andre mennesker. Mangel på oxytocin gør, at din fysiologiske udstråling bliver mindre attraktiv, og din naturlige evne til kærlig kommunikation og kontaktsøgen bliver forringet og anstrengt. At blive single kan derfor starte en ond cirkel med mindre og mindre oxytocin, hvorved du får sværere og sværere ved at finde en ny partner.

Kramning booster oxytocin og dermed etablering og udvikling af nære relationer. Det sker via fysiologiske mekanismer, så du behøver ikke gøre noget særligt ud over at gå til kramning. Virkningen er særlig stor umiddelbart efter en krammesession (de følgende timer), og ved regelmæssig behandling (1 time 1 gang om ugen) kan hele dit system blive transformeret.

Dating med små skridt

Små skridt-metoden er ikke kun en metode, der kan bruges til vægttab og livsstilsændring. Det er en universel metode til sund forandring.

Relationscoaching ud fra relationscirklen giver dig en ny fremgangsmåde, når det kommer til din konkrete dating. Det handler om at gå frem bevidst, gradvist og måske også en hel del langsommere, end du er vant til. Du vil også lære nye ord såsom krammevenner og cirkelvenner, der gør datingprocessen mere realistisk, effektiv og bæredygtig.

Det kan lyde kedeligt og gammeldags, men hvis du vil have en kæreste, så start med at finde en ven.  Hvis du allerede har en ven, så vælg en af dem som du også har lyst til at være krammevenner med. Vent med sex, til I har etableret en solid relation som krammevenner.

Hvis du har brug for en sparringspartner i dit singleliv, så kontakt Per og book en tid til en samtale.

 

Dating på en ny måde
Er du klar til dating på en ny måde?