Den Frie Sundhedsskole

Per Brændgaard underviser i fri sundhed i Den Frie Sundhedsskole – og du er velkommen til at være med i den nye sundhedsbevægelse.

Fri sundhed er sundhed med frihed. Det er modgiften til corona-fascismen og mange andre former for misbrug af sundhed.

Det koster kun 750,- kr. pr. md. at studere fri sundhed, og du kan starte, når du vil.

Kontakt Per nu for mere information eller for at sikre dig en plads.


BLIV FRI SUNDHEDSAGENT

Den Frie Sundhedsskole tilbyder faglig undervisning i sundhed til alle voksne, der ønsker at arbejde med sundhedsfremme med en frihedsbaseret og helhedsorienteret tilgang. Hvis du består den afsluttende eksamen, kan du kalde dig Fri Sundhedsagent – Certificeret af Per Brændgaard.

Som Fri Sundhedsagent kan du arbejde selvstændigt eller som ansat for at forbedre menneskers sundhed hele vejen rundt individuelt, i grupper, i organisationer eller via medier. Du kan bruge fri sundhed som metode i kombination med forskellige konkrete sundhedsområder. Den Frie Sundhedsskole er velegnet både som grunduddannelse og supplerende uddannelse til anden relevant uddannelse.

Undervisningen starter den 13. januar 2021, og det koster kun 750,- kr. pr. måned at være studerende.

Undervisningen foregår både online og offline, så alle har mulighed for at være med.

Adresse for online-undervisningen: PerBraendgaard.dk. Opret gratis profil nu, som du siden kan bruge til at få adgang til det lukkede skoleområde.

Adresse for offline-undervisningen: P. Brændgaard, Willemoesgade 31, 4. th., 2100 København Ø.

Undervisningen afsluttes med en frivillig, individuel eksamen og certificering med titlen Fri Sundhedsagent – Uddannet af Per Brændgaard.

PRIS OG START

Alle, der er født 18 år, og som kan tale, læse og skrive dansk, kan ansøge om optagelse på uddannelsen. Der kræves derudover ingen særlige faglige eller erfaringsmæssige forudsætninger. Man kan starte, når man vil. Det er muligt at deltage en gang gratis til offline-undervisning, før man melder sig ind.

Medlemskab af Den Frie Sundhedsskole koster 750,- kr. pr. md og betales månedsvis forud via faktura. Medlemskabet kan opsiges når som helst til udgangen af en betalingsmåned. Det er muligt at fortsætte efter certificering med henblik på fortsat uddannelse og udvikling.

Kontakt Per via mail eller telefon, hvis du ønsker mere information, eller hvis du ønsker at tilmelde dig.

Mere undervisning: individuelt eller gruppe

Flere tilbud

Oplysning om sundhed, eksistens og politik