Energimassage er tantramassage med tøj på

Energimassage: tantramassage med tøj på

Energimassage er en overbygning på krammeterapi, som kan minde om tantramassage med tøj på.

Energimassage frigør, øger og transformerer den vitale livsenergi, der er en vigtig del af helhedsorienteret sundhed.

Den vitale livsenergi er polaritetsenergi, der opstår, når den maskuline og feminine pol mødes i bevidst berøring og nærkontakt.

Energimassage adskiller sig fra tantramassage bl.a. ved at foregå fuldt påklædt, uden berøring af kønsdele og uden mystiske ritualer. Energimassage tager afsæt i mindfulness og en videnskabelig tilgang til bevidst berøring. Derudover kan energimassage bruges til mange af de samme formål som tantramassage.

Energimassage udvikler evnen til energisex med din partner. Energisex er sex som bevidst udveksling af maskulin og feminin energi. Det kan foregå i ren form eller i forskellige kombinationer med fysisk sex. Energimassage udvikler din seksuelle bevidsthed og giver dig et bedre og sundere sexliv. Energimassage er ikke sex, men en kropslig og bevidsthedsmæssig behandlingsform der øger din evne til energisex. Ligesom motion og sund kost øger din evne til fysisk sex.

Energimassage kan også minde om healing med håndspålæggelse. Der er ingen hokus pokus. Forskning har vist, at håndspålæggelse (fysisk berøring) virker helende bl.a. ved at øge kroppens dannelse af det helende hormon oxytocin.

Energimassage er tantramassage med tøj på

Energimassage i stedet for tantramassage

Du kan betragte energimassage som en slags light udgave af tantramassage. I energimassage skal du ikke ligge nøgen på en briks foran en fremmed person. Der er slet ingen berøring af dine kønsdele. Energimassage er velegnet for dig, der er forsigtig og ny i den verden. Du kan så eventuelt gå videre til tantramassage m.v. på et senere tidspunkt, hvis du måtte ønske det. Du kan betragte energimassage som et trin på vejen i den retning. Hvis du allerede har erfaring med tantramassage, så kan energimassage være et godt supplement, hvis du ønsker at arbejde med det mere subtile i berøringen og energien.

Sådan foregår energimassage

En individuel session med energimassage varer 1 time og koster 800,- kr. Sessionen er opbygget på samme måde som krammeterapi.

Vi starter med en samtale om dine ønsker og behov, og hvor vi kan fornemme energien.

Forskellen mellem krammeterapi og energimassage er den fysiske del af sessionen, hvor energimassage gør brug af andre berørings- og bevidsthedsmæssige metoder. Selve energimassagen foregår som blid berøring med bevidstheden i kroppen. Berøring og bevidsthed er to sider af samme sag. Hvis bevidstheden ikke er med, så har berøringen ingen særlig virkning. Rent fysisk omfatter energimassage bevidst berøring af hele kroppen med særligt fokus på lænden, ryggen og rygsøjlen, som er de centrale centre for kroppens vitale livsenergi. Energimassage omfatter også omfavnelse (kram) af hele kroppen. Først siddende. Så stående. Og til sidst liggende.

Det er i praksis en glidende overgang fra krammeterapi til energimassage. Overgangen afhænger først og fremmest af om der er potentiel energi til stede, og om der er et ønske om at arbejde med energien.

Book en tid

En individuel session med energimassage varer 1 time og koster 800,- kr.

Kontakt mig for at høre nærmere eller booke en tid.

 

%d bloggers like this: