Energisex i tre trin

Inspireret af tantra har jeg udviklet en ny form for sex, som jeg kalder energisex.

Sundhed er velvære, energi og frihed — fysisk, mentalt og socialt — og energisex er en målrettet, naturlige metode til at øge energikomponenten af sundhed.

Energisex

Du kan udvikle energisex i tre trin:

Trin 1. Elsk din krop

Alt for mange, især kvinder, føler for meget had og for lidt kærlighed til deres krop. Det blokerer for lysten og energien. Trin 1 er derfor at elske kroppen, præcis som den er nu.

Du kan nå i mål med trin 1 på forskellige måder. En af dem er med krammeterapi, hvor du bliver mediteret til i højere grad at opleve din krop indefra og i mindre grad udefra. Det skifte i opmærksomhed er ofte nødvendigt for at øge kropsglæden for alvor. Det giver en kropslig forankring af psykologisk indsigt.

Trin 2. Nyd din lyst

Det næste trin er at mærke lysten og nyde den. Processen i trin 2 er forskellig fra person til person og kan omfatte en eller flere af disse:

  • Læg mere mærke til den lyst, der allerede er der
  • Gå på opdagelse i, hvad der egentlig vækker din lyst
  • Mærk lysten, surf på dens foranderlighed fra øjeblik til øjeblik, uden at handle på lysten
  • Lær at kende forskel på lyst/begær og nydelse/sensualitet
  • Skift fokus fra lyst til nydelse

Trin 3. Slip energien fri

Du er nu ved at være klar til at begynde at arbejde direkte med energierne.

Med ‘energi’ mener jeg den energi, der opstår, når det maskuline og det femine mødes. Det kan sammenlignes med et fysisk batteri, hvor der opstår elektricitet i spændingen mellem pluspolen og minuspolen.

Energisex foregår fuldt påklædt uden berøring af kønsdele. For den uindviede iagttager er det blot to mennesker, der krammer eller på anden vis har blid og kærlig berøring med hinanden. Det ligner ikke sex.

Energisex er essensen af tantrisk sex. Jeg har blot fjernet nøgenheden og ritualerne. Det gør energisex meget mere tilforladeligt uden overskridelse af grænser og uden indisk mystik. Det giver også et mere klart fokus på den meget interessante sundhedsvirkning af sex i form af øget energi.

Energimassage

Energimassage er hjælp til at slippe spændinger og blokeringer, så energierne kan flyde frit. Berøringen er blid og bevidst. Det foregår fuldt påklædt og uden berøring af kønsdele. En session øger energien og styrker evnen til at transformere den seksuelle energi til hele kroppen, psyken og sundheden. Det hele foregår nænsomt og med respekt for klientens grænser.

%d bloggers like this: