Ernæring & Slank

Per Brændgaard er uddannet cand. scient. i human ernæring (Københavns Universitet 1999) og ernærings- og husholdningsøkonom (Ankerhus Seminarium 1994) med speciale i overvægt. De første mange år af hans arbejdsliv beskæftigede han sig udelukkende med ernæring og overvægt indenfor forskning, udvikling, formidling, foredrag, undervisning og vejledning – og det er stadigvæk centralt i hans virksomhed som selvstændig.

Han har været med til at udvikle to nye metoder, der gør det muligt at gå ned i vægt uden slankekur, spiseforstyrrelser og madstress:

  • Små Skridt-metoden udviklede han i samarbejde med Sundhedsstyrelsen.
  • Mindful Spisning-konceptet udviklede han i samarbejde med psykolog og mindfulness-lærer Uffe Damborg.

Han har også indgående kendskab til bl.a. disse emner:

  • Psykologien i mad og vægt
  • Håndtering af overspisning
  • Evidens og holdninger om kosttilskud
  • Udvikling af intuitiv spisning
  • Kunsten at være på slankekurs i stedet for slankekur
  • Kunsten at spise sundt uden at lave mad
  • Ændring af kostvaner ved hjælp af mindfulness

Blog om ernæring og slank

Flere muligheder

Forside

Sundhed med frihed