Ernæringsterapi

Peer Brændgaard tilbyder human ernæringsterapi mod overvægt og overspisning til klienter i privat praksis centralt på Østerbro i København.

Han modtager supervision i de psykologiske aspekter ved arbejdet som ernæringsterapeut af specialpsykolog Annette Elkjær Ellermann.

Ernæringsterapi foregår som samtaler med fokus på samspillet mellem mad og psyke. Formålet er at hjælpe den enkelte klient til at finde en farbar og effektiv vej ud af problemet.

Behandlingen tager udgangspunkt i Små Skridt- og Mindful Spisning-metoderne. Små Skridt går ud på at finde og gennemføre gradvise ændringer i kost m.v., der både virker rent fysisk, og som er til at leve med rent psykisk. Mindful Spisning går ud på at udvikle den mentale evne til bevidst nærvær og bruge den i forbindelse med spisning, de mange små valgsituationer i hverdagen og til at udvikle indsigt i de dybere årsager, der driver vægt- eller spiseproblemet.

Ernæringsterapi omfatter også kostvejledning med forslag til konkrete ændringer i de nuværende spisevaner og madvalg.

Individuel ernæringsterapi

Mange, der døjer med overvægt eller overspisning, prøver at kurere problemet med en slankekur – ofte mange forskellige slankekure over en årrække. Resultatet er i de fleste tilfælde, at man tager på og overspiser endnu mere efter kuren. Det betyder, at slankekure reelt forværrer problemet – især hos personer med meget stress i tilværelsen.

Individuel ernæringsterapi foregår enten med personligt fremmøde i Peer Brændgaards private praksis (P. Brændgaard, Willemoesgade 31, 4. th., 2100 København Ø) eller på afstand via Zoom eller telefon.

Det er forskelligt fra person til person, hvor mange samtaler og hvor lang behandlingsperiode der skal til. Man kan ofte opnå et godt resultat med et forløb bestående af fem sessioner fordelt over 5-12 uger.

En individuel session varer 50-60 minutter og koster 800,- kr. Et klippekort til 5 sessioner koster 3.750,- kr.

Den første halve time er gratis.

Booking


Individuel session-forside