AFLYST | Foredrag og debat: Terror, politik og bedrag

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 27/07/2022
19:00 - 21:00

Lokation
P. Brændgaard | Willemoesgade 31, 4. th. | 2100 København Ø

Kategori Ingen Kategori


DETTE ARRANGEMENT ER AFLYST

Foredrag og debatmøde i stuen hos Per.

TERROR, POLITIK OG BEDRAG

Den naturlige reaktion, når man hører om terrorangreb i medierne, er at blive bange og søge beskyttelse fra autoriteterne i samfundet.

Det er imidlertid ikke alle terrorbegivenheder, der er, som de bliver formidlet i pressen.

Med udgangspunkt i aktuelle begivenheder gennemgår Per Brændgaard i dette foredrag, hvad han har opdaget gennem studier af tidligere terrorbegivenheder. Det omfatter bl.a. 9/11, Krudttønden/Synagogen og Christchurch.

Han lægger op til en åbensindet tilgang til efterforskningen af disse forfærdelige begivenheder i kombination med et klart fokus på de konkrete beviser i sagerne. Han beskriver forskellige hypoteser og giver bud på sandsynligheden for hypotesernes forskellige sandhedsværdi.

Foredraget går i dybden med de politiske motiver bag terrorangreb, og hvordan disse begivenheder kan udføres med lag på lag af bedrag.


Arrangementet foregår i stuen hos Per, dvs. med fysisk fremmøde.

Dørene åbner kl. 18:30. Foredraget starter kl. 19:00. Der vil være en pause midtvejs samt mulighed for spørgsmål og debat til sidst.

Pris: Frivillig donation af valgfrit beløb. Kontant eller MobilePay til 335544.

Tilmelding: Hvis du er oprettet som bruger og logget ind, så kan du bruge tilmeldingsformularen her på siden. Hvis du senere vil annullere din tilmelding til dette event, så kan du også gøre det fra denne side. Alternativt kan du tilmelde dig ved simpelthen at sende en e-mail til mail@perbraendgaard.dk. Skriv hvilket event du vil tilmelde dig (dato og kl.), og hvor mange pladser du vil reservere.

Tilmelding

Denne event er fuldt booket.


Discover more from perBraendgaard.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
Få besked via e-mail
Besked om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x