Foredrag med debat: Holistisk Sundhed

Google-annonce:

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 25/07/2022
19:00 - 21:00

Lokation
P. Brændgaard | Willemoesgade 31, 4. th. | 2100 København Ø

Kategori Ingen Kategori


Foredrag og debatmøde med Per Brændgaard.

HOLISTISK SUNDHED: Fra halv til hel sundhed

Per Brændgaard er en af Danmarks førende sundhedseksperter. I dette foredrag præsenterer han sit nye, revolutionerende sundhedskoncept: Holistisk Sundhed. Det er en helhedsorienteret tilgang til sundhed, som han har arbejdet på at udvikle gennem flere år. Det gør op med mange af de herskende dogmer om sundhed indenfor både mainstream og alternativ sundhed.

Holistisk Sundhed á la Brændgaard er både evidensbaseret og spirituel, og det kommer hele vejen rundt og sætter spotlight på de svage led i den enkeltes samlede sundhed. Det kan nemlig bedre betale sig at gøre et svagt led i en kæde stærkere end at gøre i forvejen stærke led endnu stærkere. Tør DU opdage, hvad der er de svage led i din sundhedskæde?

Foredraget er en introduktion til Holistisk Sundhed. Det omfatter en konkret guide til, at man kan arbejde videre med det på egen hånd i hverdagen.


Arrangementet foregår i stuen hos Per, dvs. med fysisk fremmøde.

Dørene åbner kl. 18:30. Foredraget starter kl. 19:00. Der vil være en pause midtvejs samt mulighed for spørgsmål og debat til sidst.

Pris: Frivillig donation af valgfrit beløb. Kontant eller MobilePay til 335544.

Tilmelding: Hvis du er oprettet som bruger og logget ind, så kan du bruge tilmeldingsformularen her på siden. Hvis du senere vil annullere din tilmelding til dette event, så kan du også gøre det fra denne side. Alternativt kan du tilmelde dig ved simpelthen at sende en e-mail til mail@perbraendgaard.dk. Skriv hvilket event du vil tilmelde dig (dato og kl.), og hvor mange pladser du vil reservere.

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Google-annonce:
0 0 stemmer
Brugervurdering
4
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x