Foredrag og debat: Fra Mørket til Lyset

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 15/08/2022
19:00 - 21:00

Lokation
P. Brændgaard | Willemoesgade 31, 4. th. | 2100 København Ø

Kategori Ingen Kategori


Foredrag og debatmøde med Per Brændgaard. Alle er velkommen.

FRA MØRKET TIL LYSET

Per Brændgaard fortæller sin barske historie om at vokse op i et miljø, hvor overgreb, trusler og vold var en naturlig del af hverdagen, mens alt var pænt og ordentligt udadtil.

Det er også fortællingen om, hvordan fortrængning af traumatiske minder og udvikling af angstlidelsen OCD gjorde det muligt at overleve som ung og voksen med Mørkets tunge kuffert på slæb.

Per Brændgaard var i mange år en succesfuld ernærings- og sundhedsekspert, der ofte optrådte i medierne og på de store foredragsscener. Arbejde, studier, kost og træning var en effektiv flugt i mange år, men en dag var energien brugt op.

Foredraget er fortællingen om Pers rejse gennem Mørket til Lyset på den anden side. Per fortæller, hvordan han gradvist over en række år kom i kontakt med de fortrængte barndomsminder. Det er både en konfrontation med smerten og en erkendelse af de særlige evner – ja, nærmest superkræfter – man kan have udviklet med sådan en baggrund, hvis man ikke går helt ned.

Per Brændgaard fortæller, hvordan de nye erkendelser har formet hans nuværende arbejde med sundhed, politik og spiritualitet i retning af helhed, retfærdighed og indsigt – og hvordan det i dag driver ham i en frygtløs, utrættelig kamp for at beskytte de uskyldige “små” mod overgreb og undertrykkelse fra de udspekulerede, bedrageriske “store”.

Foredragets morale er, at intet er så skidt, at det ikke kan bruges til noget godt.

Foredraget giver nye perspektiver på, hvorfor det er vigtigt at turde gå gennem Mørket, hvis man søger Lyset.


Arrangementet foregår i stuen hos Per, dvs. med fysisk fremmøde.

Dørene åbner kl. 18:30. Foredraget starter kl. 19:00. Der vil være en pause midtvejs samt mulighed for spørgsmål og debat til sidst.

Pris: Frivillig donation af valgfrit beløb. Kontant eller MobilePay til 335544.

Tilmelding: Hvis du er oprettet som bruger og logget ind, så kan du bruge tilmeldingsformularen her på siden. Hvis du senere vil annullere din tilmelding til dette event, så kan du også gøre det fra denne side. Alternativt kan du tilmelde dig ved simpelthen at sende en e-mail til mail@perbraendgaard.dk. Skriv hvilket event du vil tilmelde dig (dato og kl.), og hvor mange pladser du vil reservere.

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

Skriv et svar