Foredrag: Overspisning og mindful spisning

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 18/07/2022
19:00 - 21:00

Lokation
P. Brændgaard | Willemoesgade 31, 4. th. | 2100 København Ø

Kategori Ingen Kategori


Foredrag med Per Brændgaard.

FRI FOR OVERSPISNING: Fra overspisning til mindful spisning

I dette foredrag forklarer cand.scient. i human ernæring Per Brændgaard, hvordan ernæringsterapi med fokus på samspillet mellem spisning og stress kan hjælpe mennesker med overspisning.

Overspisning er, når man spiser mere, end man har brug for. Overspisning øger risikoen for overvægt, og det kan gøre det svært at opnå et varigt vægttab. Overspisning kan også være et problem i sig selv – med eller uden overvægt – da det kan medføre andre fysiske eller mentale sundhedsproblemer.

Overspisning forekommer i forskellige grader fra den harmløse, lejlighedsvise hygge-overspisning over den kroniske stress-overspisning til den tvangsprægede overspisning (også kaldet Binge Eating Disorder). Der er således tale om et spektrum, hvor den ene yderlighed af overspisning bliver betragtet som helst normalt i vores kultur, mens den anden yderlighed er en del af komplicerede, psykiske problemer.

Foredraget fokuserer på Mindful Spisning med biopsykoedukation som konkret metode til at håndtere overspisning på en ny og effektiv måde.


Arrangementet foregår i stuen hos Per, dvs. med fysisk fremmøde.

Dørene åbner kl. 18:30. Foredraget starter kl. 19:00. Der vil være en pause midtvejs samt mulighed for spørgsmål og debat til sidst.

Pris: Frivillig donation af valgfrit beløb. Kontant eller MobilePay til 335544.

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket til denne event.


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x