Kom til foredrag og debatmøde med Per Brændgaard: Retssikkerhed, 5G og ytringsfrihed.

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 06/04/2019
14:00 - 17:00

Lokation
P. Brændgaard | Willemoesgade 31, 4. th. | 2100 København Ø

Kategori


Opdatering: Per Brændgaard vil fokusere på disse tre emner i foredraget:

  1. Mænds retssikkerhed i voldtægtssager med afsæt i egen sag og andre aktuelle sager, som han er blevet informeret om fra bekymrede mødre.
  2. 5G i forhold til sundhed, kontrol og systematisk udeladelse af kritisk forskning fra de officielle rapporter, der ligger til grund for godkendelsen.
  3. Ytringsfrihed under pres med afsæt i den nye Påvirkningslov og privatlivsloven, der forhindrer dels systemkritik og dels at voksne navngiver personer, der har udsat dem for seksuelle krænkelser som børn

Per Brændgaard inviterer til foredrag og debat om systemet i Danmark lørdag den 6. april kl. 15 i København.

Hvad er galt i Danmark, og hvordan kan vi rette fejlene? Hvad kan den enkelte gøre? Hvad kan du gøre?

Kom og hør, hvad Per Brændgaard mener og få mulighed for at sige din ærlige mening til ham. Du behøver absolut ikke være enig på forhånd for at møde op. Brændgaard elsker uenighed og debat! Også med militante feminister og zionister.

Arrangementet er også en mulighed for at møde ligesindede i den virkelige verden.

Arrangementet starter kl. 15:00 med ca. en times foredrag, hvor Per Brændgaard fremlægger sin kritik af systemet i Danmark og hans egne bitre erfaringer med det.

Derefter er der en times debat, hvor alle har mulighed for at komme til orde. Til sidst en times uformel hygge med udveksling af kontaktoplysninger m.v. for de af os, der ønsker at fortsætte kontakten og kampen ikke kun på nettet men også i den virkelige verden. Hvad gør vi f.eks. den dag, hvor nettet bliver lukket ned? Hvor mødes vi? Hvordan kæmper vi videre?

Dette bliver desværre måske også sidste chance for at opleve Brændgaard live, inden systemet sætter ham i fængsel den 16. april. Uskyldigt dømt for voldtægt. Hvis nogen er nysgerrige, så fortæller han også gerne mere om hele den vanvittige sag.

Deltagelse er gratis. Der vil blive serveret te, kiks og kram.

Begrænset antal pladser, så skynd dig at “købe” en gratis billet.

Mødet foregår i Per Brændgaards private lejlighed på Østerbro: Willemoesgade 31, 4. th., 2100 København Ø.

Kontakt Per for mere info.

 

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.

2 tanker om “Kom til foredrag og debatmøde med Per Brændgaard: Retssikkerhed, 5G og ytringsfrihed.”

  1. hej per jeg kommer lørdag 6 april kl 15 vi må snart lave stort samarbejde. jeg og ask kan undersøge om du er overvåget. skriv først sms før du ringer på 26113327 . jeg kommer også 15 april. jeg holder lidt pause med golden time, men kun jeg kan lave det. vi må alle samarbejde, snart kommer vi til tipping point på danmark og resten af verden kærlig hilsen Flemming

Skriv et svar

Små skridt til stor sundhed