Foredrag om cannabis

Oplæg til foredrag om cannabis med cand.scient. Peer Brændgaard:

Cannabis: Brug og misbrug af en plante

Peer Brændgaard deler sine personlige erfaringer med at bruge cannabis på en sundhedsbevidst måde i kombination med meditation. Deltagerne vil blive klogere på både virkninger og bivirkninger af den grønne plante, der i mange kulturer er blevet opfattet som hellig gennem hele historien.

Foredraget formidler sundhedsfaglig viden om cannabis og leverer nye perspektiver på de vigtige forskelle på brug og misbrug, som også er relevante i forhold til alt muligt andet, der kan misbruges eller skabe afhængighed såsom alkohol, arbejde, sex, shopping og Facebook.

Hash eller pot? Røg eller damp? THC eller CBD? Foredraget giver bud på, hvad der er sundest (eller mindst skadelig) med afsæt i den videnskabelige forskning. Sundhedsvirkningerne af den grønne plante bliver perspektiveret i forhold til alkohol, tobak, svampe og andre “stoffer”, ligesom fordele og ulemper ved plantens juridiske status bliver diskuteret. Brændgaard er fortaler for fuld legalisering i kombination med faglig, fordomsfri og nuanceret oplysning.

Foredraget er IKKE en opfordring til at ryge hash, ligesom tilhørerne bliver gjort opmærksom på, at planten er ulovlig i Danmark, med mindre man har fået en recept på medicinsk cannabis fra en læge.

Peer Brændgaard er uddannet cand.scient. i human ernæring og forfatter til e-bogen ‘Potmeditation‘ og lydbogen af samme navn.

Potmeditation er et bud på en sundere måde at indtage cannabis på.

Cover: Unsplash.com (CRYSTALWEED cannabis)


Kontakt & Booking

Foredrag-forside