Foredrag om corona

Oplæg til foredrag om corona med Peer Brændgaard:

Corona: Bekendelser fra en ytringskriminel

Ernæringsekspert, cand.scient. Peer Brændgaard bekender i dette foredrag sine synder i forbindelse med coronaoplysning. Han formidler den forbudte viden om ernæring mod covid-19 med udgangspunkt i rationel videnskab i stedet for blind autoritetstro og frygt.

Brændgaard er blevet permanent bandlyst fra erhvervsnetværket LinkedIn, da han gentagne gange har delt den forbudte ernæringsviden der. Sammen med læge, ph.d. Vibeke Manniche har han forgæves forsøgt at gøre opmærksom på det stigende problem med sundhedsfaglig censur om corona både på sociale medier og i den almindelige presse.

Brændgaard er ved Københavns Byret blevet dømt skyldig i ytringskriminalitet, idet han har kaldt autoritetspersoner for fascister i forbindelse med, at de udviste fascistisk adfærd i overensstemmelse med ordbogens definition af ‘fascisme’. Han har også fået sit hjem ransaget af Københavns Politi, der konfiskerede hans computer, iPad og telefon i flere måneder – alene som følge af et kritisk blogindlæg på PerBRAENDGAARD.dk.

Peer Brændgaard fortæller, hvordan det har været at gå fra at være en af mest aktive ernæringseksperter i medierne i Danmark til at blive udstødt af det fine selskab. Han tager tilhørerne med på en opdagelsesrejse efter sandheden om corona. Ud over ernæring kommer foredraget også omkring coronavaccinerne, PCR-testen, mundbind, håndsprit, videnskab og ytringsfrihed.

Peer Brændgaard har skrevet den ernæringsfaglige rapport ‘Ernæring mod covid-19‘ og e-bogen ‘Naturlig Corona Vaccine‘.

Optimal ernæring styrker den naturlige modstandskraft mod corona.

Kontakt & Booking

Flere foredrag