Foredrag om ernæring

Oplæg til foredrag om kost og ernæring med cand.scient. Peer Brændgaard:

Ernæring: Optimale kostråd og kosttilskud

Peer Brændgaard er cand.scient. i human ernæring og en af Danmarks mest erfarne ernæringseksperter. I dette foredrag forklarer han, hvordan man med de rette kostråd og kosttilskud kan optimere sin ernæring på en enkel og overkommelig måde.

Foredraget gør også op med myten om, at sund kost handler om at undgå alt muligt (sukker, fedt, osv.). Han slår et slag for, at ernæring først og fremmest handler om næring og ikke om hverken forbud eller fanatisme.

Brændgaard leverer konkrete kostråd, der er lette at omsætte til praksis i en travl hverdag. Han guider rundt i junglen af kosttilskud og superfoods, ligesom han skiller skidt fra kanel i de alternative opfattelser. Det gør han med afsæt i ernæringsvidenskab og 28 års erfaring som kost- og ernæringsvejleder.

Brændgaard debuterede som forfatter i 2000 med bogen ‘Spis som du vil‘, der udkom på Nyt Nordisk Forlag. I bogen lægger han op til, at den enkelte selv bestemmer, hvordan man vil omsætte de sunde kostråd til praktisk mad i hverdagen. Madopskrifter kan være en hjælp, men de kan også være en hindring. Sandheden om sund kost er under alle omstændigheder, at man kan spise sundt i mange forskellige grader og på mange forskellige måder.

Glæd dig til et inspirerende foredrag om optimal ernæring, hvor du vil gå hjem med ny inspiration til kostdelen af din sundhed.

Spis som du vil, mens du optimerer din kost og ernæring.

Kontakt & Booking

Foredrag-forside